Şimdi Ara

360. Dönem(AĞUSTOS 2015) Kısa Dönem, Uzun Dönem ve Yedek Subay Aday Adayları(Form Eklendi) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.955
Cevap
34
Favori
141.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaa yaş 36,heralde ağustos da gidecek arkadaşların içinde benden büyüğü yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da olup da PTT Kart'ı gelmeyen var mıdır ?
  • umurbaris U kullanıcısına yanıt
    ankarada değilim ama benimde gelmedi 2. gruba kaldık herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

ankarada değilim ama benimde gelmedi 2. gruba kaldık herhalde

Yapma yav Beklemeye devam o zaman, en kötü cuma günü zaten her şey belli olacak :))

Edit: Şimdi PTT Müşteri Temsilcisi ile görüştüm kart şubedeymiş, daha dağıtıma çıkmamış. Muhtemelen bu hafta içerisinde gelir herkesinki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umurbaris -- 20 Temmuz 2015; 10:44:09 >
  • Çok geç farketmişim bu konuyu ben. Ağustosta ben de gidiyorum, inşallah hakkımızda hayırlısı olur

• bu yedek subay adaylığı için sınava filan girilmiyor mu internette öyle yazıyor, ben girmedim öyle birşeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimize şimdiden hayırlı teskereler dostlar.

Ben başvurumu 29 nisanda tamamladım, acaba 1. tertip mi giderim 2. tertip mi? Bi fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1511 -- 20 Temmuz 2015; 11:45:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antepx

Vallaa yaş 36,heralde ağustos da gidecek arkadaşların içinde benden büyüğü yoktur.

hocam sağlam kaçmışsın helal olsun valla takdir ettim
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Sınav olayı kalktı eskidendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

bu yedek subay adaylığı için sınava filan girilmiyor mu internette öyle yazıyor, ben girmedim öyle birşeye

geçti o devirler delikanlı sen hangi siteden kaç yıl önceki güncellenmemişten bakıyosundur
  • Ptt kartı almasak olmuyor mu arkadaşlar?
  • kartı gelen 1. tertip olduğu kesin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

kartı gelen 1. tertip olduğu kesin mi

Sanmıyorum, bence 1. Grup, 2. Grup, Yedek Subay vs farketmeden herkesinki tek seferde gönderiliyor.
  • ilyas56 İ kullanıcısına yanıt
    Evet facebookta grup var oraya katilabilirsin. Pdr 360. Donem yedek subay adaylari grup ismi.

• Arkadaşlar merhaba,

Tecil belgemde Kasım 2015 celp dönemine tabi olduğum yazıyor. Ağustos dönemi geçti sanırım tecili bozdurup daha erken gidemem değil mi? Kasım dönemi için hangi tarihler arasında başvurmam gerek? Belgede 1-30 Eylül yazıyor, konuyu açan arkadaş son tarih 31 Ağustos yazmış kafam karıştı.

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Güya burası insanların birbirine yardım ettığı bir yer, kaç gündür lanet olası ptt kartının soruyorum bir Allah'ın kulu da cevap vermiyor...
    Neyse ben en iyisi elimdeki kartın atmleri nerde onu araştırayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Rex

Arkadaşlar merhaba,

Tecil belgemde Kasım 2015 celp dönemine tabi olduğum yazıyor. Ağustos dönemi geçti sanırım tecili bozdurup daha erken gidemem değil mi? Kasım dönemi için hangi tarihler arasında başvurmam gerek? Belgede 1-30 Eylül yazıyor, konuyu açan arkadaş son tarih 31 Ağustos yazmış kafam karıştı.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Kardeşim Selam,
    tecil belgende KASIM 2015 yazdığı için ve Agustos celbi kapandığı için şu an itibari ile tecil işlemini bozdurmak gibi bir işlem yapmana gerek yok.
    31 agustos son gün denen tarih senin tecil işlemini bozup kasım celbine aday olabilmek için şubeye gitmen gereken son tarih. Ama senın durumunda bu tarıhe takılmana gerek yok.
    Sen 1-30 eylül tarihleri arasında sevk öncesi hazırlık işlemleri için subeye ugrasan yeter. daha oncekı yoklamarında eger bu işlemleri tamamladıysan ve bilgillerınde degısıklık olmayacaksa gitmene de gerek yok.

İçin rahat etsin istiyorsan musaıt oldugun bi an subeye gidebilirsin ama dediğim gibi zaten kasım 2015 askere gıdecegın ıcın sımdılık extra bir işlem yapmana gerek bulunmuyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Güya burası insanların birbirine yardım ettığı bir yer, kaç gündür lanet olası ptt kartının soruyorum bir Allah'ın kulu da cevap vermiyor...

Bak kardeşim öncelikle burası babanın çiftliği değil, bu yuzden seni foruma yorum yazarken dıkkatlı olmaya davet ediyorum..
    Ayrıca bir kez PTT kart ile ilgili soru sormuşssun ve soruna cevap olabilecek nitelikte cevaplar konunun ilk sayfalarında birden fazla kez verilmiş.. Öncelikle konunun tamamını okumanı öneriyorum..

Yine de cevap verecek olursa"K" : PTT kart almana gerek yok. Kimliğini ver ptt'deki görevliye al paranı git askerine...
  • Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraham_KSK

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Güya burası insanların birbirine yardım ettığı bir yer, kaç gündür lanet olası ptt kartının soruyorum bir Allah'ın kulu da cevap vermiyor...

Bak kardeşim öncelikle burası babanın çiftliği değil, bu yuzden seni foruma yorum yazarken dıkkatlı olmaya davet ediyorum..
    Ayrıca bir kez PTT kart ile ilgili soru sormuşssun ve soruna cevap olabilecek nitelikte cevaplar konunun ilk sayfalarında birden fazla kez verilmiş.. Öncelikle konunun tamamını okumanı öneriyorum..

Yine de cevap verecek olursa"K" : PTT kart almana gerek yok. Kimliğini ver ptt'deki görevliye al paranı git askerine...

Burası askerlik için oluşturulmuş bir konu değil mi ve her gelen baştan sona neden okusun? Sonuçta sevk tarihiyle konunun açılışı bir değil.
    Ben yorumlarımı gayet dikkatli yazmaya çalışıyorum merak etmeyin. Normal bir şekilde sorduğum soruların sonunda patladım sadece, önceki yorumlarımını kötü olacağı anlamına gelmiyor bu.
    Neyse parayı alıp defo lolabiliriz askere sağolun...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.