360'tan D806 model isimli çocuk odası ve güvenlik kamerası
-
-
Link patlak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
40 lirayı nakit alabiliyor muyuz
Sherman bu ürünü çiçeksepetinde 249 TL ye satıyor zaten. DH referansıyla alanlara daha pahalıya satıyor.
-
https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-130507903-G%C3%BCvenlik-Kameras%C4%B1-Derece/dp/B07KCZ1J2V/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kamerayı satın aldım yorumunuzuda burada görünce vidyodaki kamera gibi özellikleri vardır diye amaesela bebekler için önemli konu olan ses algıladığında bildirim yok bu cihazda galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O konuda bilgim yok aslında. Bu kamerada hareket algılama var sadece. Bebek için ben bebek telsizi kullanıyorum.
Xiaomi varken bunu almak mantık dışı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lütfen tüm malum yerlere ücretsiz kurulum yapılsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 5 Eylül 2020; 23:43:47 > -
Herkes bunu söylüyor diye aldım xiaomi kamerayı ama şu anda baktım ki ses algılama desteği yok. Bilginiz varmı bununla alakalı?
-
Tamam ama Siz vidyodaki kameraya göre kıyaslıyorsunuz ve vidyodaki kamera bebek için sunulan özelliğe sahip ama Xiaomininkinde böyle bir özellik yok. Yani öneriniz herkes için uygun değil. Paketi açıp kurulum yaptığım için iadede edemiyorum kaldı öyle bakalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sir_recep
Herkes bunu söylüyor diye aldım xiaomi kamerayı ama şu anda baktım ki ses algılama desteği yok. Bilginiz varmı bununla alakalı?Xiaomi Yi Dome 360'da var bebek ağlama sensörü.
-
Evet 400-500 lira bandında ama.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sir_recepEvet 400-500 lira bandında ama.
Evet.Değmez o paralara.
-
uygulamanın türkçe dil desteği yok google playda ki uygulaması çince uygulamayı kurunca dili ingilizce olarak açılıyor bunu nasıl türkçeye çevirebilriim
-
Google asistan, alexa vs. ve home asistant (akıllı ev sistemlerini) ile kullanabiliyormuyuz destekliyor mu?
-
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ben bu kamerayı aldım gayet de memnunum fakat bulut için ödemeyi paypaldan istiyor.
Ben bunu kapıya taktım yabancı biri gelirse göreyim diye bu yüzden hafıza kartı kullanışlı değil benim için. Hırsız gelse kamerayı da çalar gider görüntü kalmaz ortada.
-
-
Merhaba bu kamerayı alıp kullanan arkadaşlar 360 D806 2 gün önce güncelleme geldi ve wifi tanimiyir hata ise lütfen 2.4 Hz lik bir wifi seçin diyor 1 senedir kullanıyordum ilk kez bile bir durum oldu shermana yazdım cozemediler modem ile alakali dediler aynı sorunu yaşayan arkadar varmı çok teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sherman bu ürünü çiçeksepetinde 249 TL ye satıyor zaten. DH referansıyla alanlara daha pahalıya satıyor.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X