Şimdi Ara

3600 TL'ye SSD'li, monitör hariç oyun sistemi (sistem toplandı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orhancub

Keşke anakartı msi z97 gaming 5 alsaydınız bu kadar para harcayıp en önemli parçadan kısmışsınız hayırlı olsun.

Haklı

Ayrıca neden usb 3.0 aldın? Kasanın her yeri 3.0 zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Kasanın önünde usb 3.0 girişi yokmuş, o yüzden usb 3.0 almamı önerdi potur.

Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart 437 lira. Ben overclock vs. şeylerle ilgili bilgim olmadığını ve yapmayacağımı söyledim. Yardımcı olan arkadaşlar, bu sebepten daha düşük fiyatlı anakartları alıp anakarta boş yere fazladan masraf yapmamam gerektiğini söylediler. Arada 200 lira fark var, o yüzden daha ucuz anakartı tercih ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 6 Temmuz 2014; 5:08:22 >
  • İyi yaptin zaten oc ye gerek yok o islemci ile gule gule kullan :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colonel GUILE

Hayırlı olsun , ssdyi de intel yapabilsek guzel olurdu :)

Hwmonitor programini acip yada core temp kullanıp 1-2 saat oyun sonunda kaç derecelere cikiyor kontrol edebilir misiniz işlemciyi ?

Hocam oyun yükleyip özelden size atarım sonuçları. Şimdilik Counter-Strike 1.6'da fps sorunu çözülmüş mü diye baktım. 100 fps alıyorum sonunda, 40-60 arası değişiyordu önceden vertical sync'i kapatmama rağmen.

İyi dilekleriniz için çok sağ olun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 6 Temmuz 2014; 14:11:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.