Şimdi Ara

3600 tlye alınabilecek en iyi kasa bu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • testerenecmi ile özel mesajdan konuşup sistem istedim sağolsun verdi sizce ama son bir kere daha buraya sorayım dedim, bu sistem nasıl? Render süresinin kısa sürmesi ve yüksek ayarda oyun oynarken kayıt yapması önemli. İkincisi biraz daha önemli sayılır. Bütçeyi her seferinde zorluyorum ama eğer bir iki yüz tl ile çok fark alınacaksa onu belirtirseniz sevinirim ama daha ne kadar çıkacağımı bilmiyorum. 1.500 tl'den 3.600 tl'ye çıktım araştıra araştıra.

Şimdilik eski LCD monitörü kullanacağım ilerde daha iyi bir monitör alacağım bu monitörde hdmi yok o kabloyla hallolur değil mi sorun olmaz?

Ayrıca inventus'tan almayı düşünüyorum başka bir daha iyi tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 22 Mart 2015; 17:15:54 >

• Rorşak kullanıcısına yanıt
    Video dosyaları için SSD'nin Gb'sini yüksek tuttum. Para tasarruf edilmek istenirse 120GB alınabilir. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.donanimhaber.com/ad/51/85/ad51858deb30b869626494a994d940aa.png

Ben bunu düşünmüştüm kendim için 3300 gibi bir şey tutuyor. SSD ve HDD eklemedim, 120GB SSD + 1TB HDD eklenebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temet Nosce -- 22 Mart 2015; 17:16:34 >
  • Schweitz kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası 3500'e zar zor çıktım ama dedim buna çıkmışken 100-200 tl'nin lafın etmeyim deyp 3700'ü gözden çıkarayım dedim. Şimdi siz daha da çıkıyorsunuz, önceki sistemde neyi beğenmediniz tam olarak ssd mi sadece? Benim ayriyetten 1tb hard diskim var eğer o yüzdense.
    Bir de beğenmeyenler niye beğenmemiş?
    Dediğim gibi fiyatı indirebilirsin. Fotoğraflara bakmadım ben. Necmi hoca yapmışsa iyidir. Beğenmeyen neyi beğenmedi anlamadım. Hiçbir uyumsuzluk v.s yok.

Tamam hocam ben daha fazla yükseltmek istemiyorum o zaman sadece böyle çok önemli bir şeyse yükseltmek istiyorum.
    Video dosyalarının boyutları yüksek diye 240Gb seçtim. 120Gb alabilir veya hiç almayabilirsin. Böylece fiyat düşer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zotac 970 almayın ısınır. Ssd yi ileri bi tarihe erteleyip asus strix veya msi gaming alın.

Önerileriniz için sağolun hocam 120gblik kalsın yine de.
    Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.