Şimdi Ara

3600vs3600x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistemimi topladım sadece kalan işlemci. 3600 veya 3600x almayı düşünüyorum. 3600 derseniz akşam alıp PC'yi toplayabilirim ama sanırım 3600x için için biraz daha beklemem gerekicek çünkü daha hiçbir yerde satışını göremedim. aradaki 350-400TL'lik fiyat farkına değer mi? Sizce hangisini almalıyım? Düşüncelerinizi bekliyorum.

• Bence aradaki farka değmez. Yaklaşık olarak aynı hızlara çıkıyorlar zaten. Olur da bios ile vs düzelmezse şu anlık fark anlamında ekstra para vermeye değmez. Onun yerine 256-512gb lık bir ssd alırsanız çok daha mantıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 12 Temmuz 2019; 13:25:53 >
  • Hocam sistemimde SSD olarak 860evo (250GB) tercih etmiştim. Peki kaç yıl idare eder beni 3600? Bu arada anakartım x570 gaming plus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marek -- 12 Temmuz 2019; 13:27:30 >
  • Marek M kullanıcısına yanıt
    En üst seviye ekran kartları kullanmıyorsanız sizi epey idare edecektir. Beklentinize bağlı biraz.
  • RTX 2060 Super düşünüyorum hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marek

RTX 2060 Super düşünüyorum hocam.
    RX 5700 varken o kart alınmaz.
  • Peki hocam o kart ve islemci beni 3-4 yıl götürür mü?

• quote:

Peki hocam o kart ve islemci beni 3-4 yıl götürür mü?
    Full HD'de rahat götürür.
  • Saolun hocam 3600 + rx5700 alacağım

• OC vs Stok işte. Tamamen bütçe meselesi.

Ekran kartı olarak, AMD'nin özel soğutmalı modellerini bekleyin.
  • quote:

Saolun hocam 3600 + rx5700 alacağım
    Bu arada referans model rx 5700 almanı önermem, sıcak ve sesli çalışıyorlar. Galiba ağustos ayında özel modeller gelecek, onlardan birini alman daha iyi olur.
  • Anakart şuan 1.400TL sanırım, neden onu seçtin bilmiyorum, indirim zamanı b450 tomahawklar 650TL seviyesine iniyor, onu seçebilirsin, aradaki 750TL (130$) fiyat farkını ekran kartına, monitöre, 250 yerine 500gb SSD'ye filan aktarabilirsin.
  • Anakartlarda sorun yasayanlar olduğu için riske atmak istemedim. Pek bir bilgim yok bios ayarları ile. Ekran kartını 2-3 ay sonra alacağım yaninda da 500GB m2 SSD düşünüyorum.

• Ayrıca şu anda da 250GB lık 860evo SSD'im var

• 3600 al.
  • Senin yerinde olsaydım o anakart yerine 450 tomahawk alırdım. Deli gibi sattı sorun yaşayan okumadım. Hem güçlü hem ucuz. 12 çekirdek bile takılıp pbo açılabiliyormuş. 450 tomahawk yanına bir 3600 yanına da bütçe yeterse ağustos ayında custom 5700xt yada en kötü custom 5700. Bu sistem adamı kanatlandırır yıllarca gider. Hem fiyat/performans hem muadillerinden farkla güçlü. Keşke bende bütçe çıkarabilsem de alabilsem böyle bir şey ama yok Daha kötüsü önümüzdeki 3 yıl için umut bile yok
  • Marek M kullanıcısına yanıt
    Blower soğutmalı alma. Bekle custom soğutmalı modellerden al. Arada az fark olursa rx 5700 xt al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.