Şimdi Ara

3600X VEGA 64 İçin PSU Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ne 87 avrosu kafayımı yedin sen 87 ingiliz paundu o üstünede vergiyi koy deymez pahalı o paralara tr dede bulursun iyi kalite psu
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    ya işte cahil olmak böyle bişey sen şu garibe sor hayatında hiç canlı kanlı pound/euro görmüş mü ki işaretini ayırt edebilsin
  • siteyidemi farketmedin co.uk yazıyor
  • Sama'nın bu psu'su bence de kaliteli ama Ecova'daki temsili resmine bakın.
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/rgg2h0

Orjinali ful modüler. Modüler olup olmaması çok önemli değil ama modüler psu'yu modüler olmadan Sama'dan sipariş eden Segment bilgisayar psu'dan başka detayları da kıstırmış ya da kısmış olabilir mi? Sama niye bu kadar ucuza satsın? Ben Segment bilgisayar'a hiç güvenmiyorum. Geriye ufak bir inceleme kalıyor.
    Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/kgcrf7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 15 Mart 2020; 1:28:40 >

valla haklısın aga güzel yerden vurdun ama gerçekten pound oldugunu fark etmemiştim :d

öyle ya da böyle ortada böyle bi durum var bakalım belki konuya yetkin bi abi dalar ve yargı dagitir hiç belli olmaz

ama şu var, hydro g'ye para verilir mi=? bence verilir. 5 yıl garanti veriyolar. kesin ne aldigini biliyorsun, fsp güvencesi, net. bu ürünün arkasında kim duracak? fsp.

diğerinin? rampage/everest. bu markaya genel olarak itimat var mı, yok? 2 sene garanti? kötü.

tam modüler bir psuyu non modüler hale getirip mi satmişlar? evet. yani ürünün dışında kendilerine ait kendi imzaları olan düzenlemer var mı? var. fanı da onlar seçip takmiş olabilir mi? olabilir. bu fan dandik olabilir mi? olabilir.

kısacası maalesef bu psuyu almak hala benim gözümde risk. işte yukarıda da yazdıgım yabancı yorumu güzel. hem garanti hem de güvenilir marka talebi gözetiliyorsa yine de iki katı para verilir, gibi.

• Yav bu iş güvenemiyorum ama b... çıkabilirle aynı iş ve direk büyük kumar rulet oynatsın ve paranı siyah 0 a basarsın ve ekine geldinde ve psu ya yük bindirdiginde hop ufak bir ekran karaması sonra not stonks olursun psu işi hele ülkemizde 5 kat daha dikkatli alınmalı çünkü bizim ülkemizde ki elektrik alt yapısı leş

Ha işte sama oldugunu bilsen ve yurt dısında yaşasan 1 aylık maaş ın 80 ini verip alırsın 80 tl gibi düsün. Ama burda iyi paralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 sene sonra bildiriyorum psu nun işi bitti bilgisayar açar açmaz kapandı o kapanış demekki rampage almamak lazım ders oldu

O kadar haklısın ki

• Champion39 C kullanıcısına yanıt

kötü olmuş, iki üst mesajda da riskli olduğunu söyleyip önermemiştim kimseye, bunu tecrübe etmeniz de üzücü olmuş. ben high power gd ile devam ediyorum, henüz bir sorun çıkarmadı, bakalım bunda da bir terslik çıkarsa ben de konuya gelip bildiririn

ben şu an tekrar psu almaya niyetlensem sanırım ne yapıp ne eder corsair rm850 gibi bir ürün alırdım. yeni nesil kartlar artık daha da çılgın güç tüketimlere sahip. artık ortalama bir psuyla bile bu canavar 4080leri gelecek 4070leri sağlıklı güçle beslemek pek kolay olmayacak. baktım şöyle bir zen 4 işlemciler ve yeni nesil intel işlemciler de yüksek güç tüketimine sahip. ada için 2.83 ghzler, rdna3 için 3.5 4 ghzler falan konuşuluyor

• İnş pişman etmez

3600X VEGA 64 İçin PSU Tavsiyesi

• Bende ona istinaden aldım 850w artık 750w yetmez oldu

• Champion39 C kullanıcısına yanıt

umarım güzel günlerde kullanırsınız ve uzun ömürlü sağlıklı olur

en azından sistemin parçalarına bir şey olmamış, o açıdan şanslısınız psu sadece kendini yok etmiş sanırım

• daha test etmedim acaba anakart ta vesair diğer parçalarda sorun varmı yarın denicem anakart sorun olsada garantisi devam ediyor bir şekilde halledilir ama diğer parçaların garantileri bitti diğer parçalarda sorun varsa bir ton masraf olacak iyi dilekleriniz için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.