Şimdi Ara

365. Dönem [Kasım 2016] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.591
Cevap
89
Favori
393.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eyv
    acemilikte hiçbir şey yapamayız tabi ,onu okuyarak tecrübe ettim
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    M p 3 playera bir şey demiyorlar. Ama kullanan çok yok cogumuzda akıllı tel var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haymanali2006 kullanıcısına yanıt
    Memlekette alakalı değil bence. Ben takım komutaniyim. Çoğumuz mühendis mezunu. Tsk nerde neye ihtiyaç varsa ona göre değişiyor. Siz nerde görev yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

M p 3 playera bir şey demiyorlar. Ama kullanan çok yok cogumuzda akıllı tel var.

gece uyurken müzik dinlemek için hocam , ya da nöbette belki olabilir
  • AdiqeCaLe kullanıcısına yanıt
    Malatya da, havacıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şafak doğan güneş askerliği de bitirdik çok şükür

• bitti artık. 5.5 ay yaptım, bir 5.5 daha yapardım. bitmesini hiç istemedim zaten.

iyi ki gitmişim.

• Hayırlısıyla bizde bitirdik darısı gidecek arkadaşların başına, aklına takılan sorularınızı cevaplarım

• Acemi ve ustalık Amasya'daydı bitti.

365'ler dönüyor.
  • peki asteğmen maaşlarından haberi olan var mı ?http://personelmemur.com/astegmen-maaslari-ne-kadar/ burada yazılanlar ne kadar doğruyu yansıtıyor bilgi veya yorumu olan var mı ?
  • İzinleri düşersek atarsa 178. Bitmiyor beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgunJK -- 18 Nisan 2017; 4:58:6 >
  • Çok şükür bitti. Askerlik arkadaşlarınız kötüyse çok zor, iyiyse hızlı geçiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

bitti artık. 5.5 ay yaptım, bir 5.5 daha yapardım. bitmesini hiç istemedim zaten.

iyi ki gitmişim.

Askerlik yerleri açıklanacağı sıra senin yataktan kalkmaya üşendiğin zamanı hatırlıyorum.
  • İzin kullanmadım ve 17 nisan da terhis oldum.Jandarma olarak görev yaptığım için gerçekten çok şansılıyım.Çok çabuk geçti zaman ve sağ salim geldim çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 19 Nisan 2017; 14:47:4 >
  • 365 kd olarak bitirdik çok şükür dönüş yol paraları yattı mı size? ne zaman yatar acaba?
  • Beyler selamlar,

Asteğmen olanlar maaş bilgisi verebilir mi şartlarını ve görev yerini belirterek?

Son ay gelmedi ama Teğmen maaşı ne kadar bilen varsa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 19 Nisan 2017; 21:16:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Beyler selamlar,

Asteğmen olanlar maaş bilgisi verebilir mi şartlarını ve görev yerini belirterek?

362. dönem yaptım. Ocakta terhis oldum. Asteğmen 3600, teğmen 4000.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Beyler selamlar,

362. dönem yaptım. Ocakta terhis oldum. Asteğmen 3600, teğmen 4000.

Eyv,

Arkadaş 3.700TL alıyor astek, 4.000TL civarı diyor teğmen maaşına da benim esas merak ettiğim takım komutanı vs. hangi aralıkta değişiyor teğmen maaşı çünkü 300-400TL fark ediyor bu tazminatlar. Bir üstğm. 4300 alıyor dedi, az geldi... Bölük kom. bir üstğm. 4.500 alması lazım normalde...
  • Dentex Dentex kullanıcısına yanıt
    Takım komutanı asteğmen arkadaşlarım benden 150 lira felan fazla alıyordu. Ben sağlık sınıfıydım, takım komutanı değil.

Bölük komutanı üsteğmen demek kıdemli üsteğmen demektir yani üsteğmenlikte 3 yılı doldurmuş olmak gerekir. Aynı takım komutanı gibi bölük komutanı/tabur komutanı/alay komutanlarının ayrı tazminatları olur. Aynı rütbe ve kıdemde olup farklı görevlerde olan personel arasında fark olabilir.

Asteğmen - teğmen farkını yaklaşık 400 tl hesaplayabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.Avcı

Takım komutanı asteğmen arkadaşlarım benden 150 lira felan fazla alıyordu. Ben sağlık sınıfıydım, takım komutanı değil.

Bölük komutanı üsteğmen demek kıdemli üsteğmen demektir yani üsteğmenlikte 3 yılı doldurmuş olmak gerekir. Aynı takım komutanı gibi bölük komutanı/tabur komutanı/alay komutanlarının ayrı tazminatları olur. Aynı rütbe ve kıdemde olup farklı görevlerde olan personel arasında fark olabilir.

Asteğmen - teğmen farkını yaklaşık 400 tl hesaplayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.