Bildirim
3650 için. (2. sayfa)
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım ne yapacaksın 3650 yi alıp...
küçümsediğimden filan değil yanlış anlama çünkü ben hala 3660 kullanıyorum ama kimseye tavsiye filan etmem çünkü ; telefon bu her zaman yanında taşıyorsun bi zaman sonra bıkıyor yani insan
Ama yine de sen bilirsin Sadece tavsiye...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromZeroToHero -- 14 Haziran 2006; 0:59:04 > -
Fotolar için sağolun arkadaşlar ancak bunlar foto değil, sizde belirtmişsiniz kötü koşullarda çekildiğini.. Şu an ki 2. el cihazlar içinde boyutunu önemsemezseniz fiyatıyla orantılı gerçekten iyi seçim olur.. -
quote:
Orjinalden alıntı: bynedim
Fotolar için sağolun arkadaşlar ancak bunlar foto değil, sizde belirtmişsiniz kötü koşullarda çekildiğini.. Şu an ki 2. el cihazlar içinde boyutunu önemsemezseniz fiyatıyla orantılı gerçekten iyi seçim olur..
Katılıyorum, fiyatına göre verdiği gerçekten iyi halen
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X