Şimdi Ara

37.000 TL'ye kadar 2008 üstü ESP'li araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • engyn, Tergener, fragman44, e-rose fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.

CMAX ve altea biraz aile aracı gibi. Ben bekarım :)
    EXEO 'yu ilk entry giren arkadaş önermişti. Şimdiye kadar önerilerin arasında en dikkat çekicisi ve bana uygun olanı exeo sanırım.

Bir iki gündür aşağıdaki araca takıldı kafam. Çok farklı bir açıdan bakmaya başladım :) Bekarım ve 28 yaşındayım. İleriki yıllarda C,D sınıfı veya aile aracı sınıfı araçlara zaten binmek zorunda kalacağım. Mercedes'de bu sınıflara binemem. Ama aşağıdaki gibi bir araca şu anda binebilirim. Şeytan diyor farklı bir şey yap, al bu arabayı bir iki yıl bin. İleriyi düşünme.

2000 model de olsa Mercedes sonuçta. 90'lı modeller bile taş gibi dolaşıyor trafikte. Bir çok 1-2 yaşında yeni model aracın ikinci elinden yüksek para ediyor. Demek ki diyorum insanlar memnun. Ya Allah aşkında bekar olsanız, çok km yapmasanız, focus mu alırdınız, aşağıdakini mi?

Al demeyin bana, vazgeçirin beni lütfen :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-clk-200-kompressor-elegance-sanruf-elektirikli-isitmali-koltuk-153348692/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2000-mercedes-clk200-makyajli-lpg-li-152869716/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: snr_silencer

engyn, Tergener, fragman44, e-rose fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.

EXEO 'yu ilk entry giren arkadaş önermişti. Şimdiye kadar önerilerin arasında en dikkat çekicisi ve bana uygun olanı exeo sanırım.

Bir iki gündür aşağıdaki araca takıldı kafam. Çok farklı bir açıdan bakmaya başladım :) Bekarım ve 28 yaşındayım. İleriki yıllarda C,D sınıfı veya aile aracı sınıfı araçlara zaten binmek zorunda kalacağım. Mercedes'de bu sınıflara binemem. Ama aşağıdaki gibi bir araca şu anda binebilirim. Şeytan diyor farklı bir şey yap, al bu arabayı bir iki yıl bin. İleriyi düşünme.

2000 model de olsa Mercedes sonuçta. 90'lı modeller bile taş gibi dolaşıyor trafikte. Bir çok 1-2 yaşında yeni model aracın ikinci elinden yüksek para ediyor. Demek ki diyorum insanlar memnun. Ya Allah aşkında bekar olsanız, çok km yapmasanız, focus mu alırdınız, aşağıdakini mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-clk-200-kompressor-elegance-sanruf-elektirikli-isitmali-koltuk-153348692/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2000-mercedes-clk200-makyajli-lpg-li-152869716/detay

Al gitsin :D
    Bi arkadaş almıştı forumda paylaşmıştı fotoğraflarıyla vs. onunla bi konuş istersen hocam.O da sizinle aynı durumdan dolayı mantıklı bulup almıştı yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

engyn, Tergener, fragman44, e-rose fikirleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Bekarsan daha ne düşünüyorsun... Al gitsin, hem aracını hem de keyfini sür...

• aveo
  • Mondeo der giderim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueKing43

quote:

Orijinalden alıntı: mng1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mng1

quote:

Merhaba,

2005 Model Nissan Almere 1.5 Tekna aracım var. Yazın değiştirmeyi planlıyorum. sizlerin fikirleri benim için çok önemli.

Kıstaslarım;
    - 2.el
    - Maks 37.000 TL
    - 2008 Model üstü
    - 90.000 km altında
    - Benzin/LPG veya dizel (Yılda 10.000 - 15.000 km yapıyorum.)
    - Manuel
    - Fransız arabası olmaması
    - C sınıfı ve üstü

Beklentilerim (öncelik sırasına göre);
    - Konfor/Sessizlik
    - Sağlamlık
    - Bagaj hacmi 375 litre ve üstü (Geniş hatchback araçlar olabilir. Örn: Ford Focus HB :380 Litre)
    - Donanım olarak beklentilerim
    Kesin gerekli : ESP, Digital klima, hız sabitleyici
    Olsa iyi olur : Yağmur sensörü, sunroof, kumanda ile cam/sunroof kapatabilme

Bir japon arabası olan Nissan'a bindiğim için yol/rüzgar gürültüsüne karşı artık antipatim var. Şirket aracım olan hyundai İ30'a biniyorum, mercedes gibi geliyor :) o derece.
    Araç önerirken lütfen süspansiyonu yumuşak, rüzgar ve yol gürültüsü az olan bir araç tavsiye edebilir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-memurdan-satilik-mazda3-benzinli-153076422/detay aracın hiç kaputunu açmak istemiyorsanız mazda 3 tavsiye ederim

Mazdalar hatasız arabalar mı hic sorun çıkarmıyorlar mi?

mazda dünyanın en az sorun çıkaran aracı.mercedesi bile geride bıraktı

Sizin aracınız Mazda mı hocam

herkesin kendi arabasını övmesimi gerekiyor

• Mazda'nın bu kadar ovulmesi beni şaşırttı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mazda'nın bu kadar ovulmesi beni şaşırttı

volvo mercedes honda bmw gıbı araclarda dahil olmak uzere bı cok arac kullandım.suan mazda 3 impressive 2011 model kullanıyorum.volvo ve mazda coook ıyı.emin olun.mazdanın donanımlarına gırmıcem bıle.opel ford reno vs.. kullananlar arabaya bınmıyor okadarını soylıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rızaa

quote:

Mazda'nın bu kadar ovulmesi beni şaşırttı

volvo mercedes honda bmw gıbı araclarda dahil olmak uzere bı cok arac kullandım.suan mazda 3 impressive 2011 model kullanıyorum.volvo ve mazda coook ıyı.emin olun.mazdanın donanımlarına gırmıcem bıle.opel ford reno vs.. kullananlar arabaya bınmıyor okadarını soylıyım.

Mazda iyi bir araba olsaydıMazdanin herhangi bir modeli dünyada en çok satan 10 otomobil listesine girmesi gerekmez miydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güzel... mazda kullanan arkadalar araba hakkındaki yorumlarını paylaşabilir mi acaba çok sorun çıkarıyor mu konforu nasıl vs...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.