Şimdi Ara

370 Siralama Tıp Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorum başlıkta görüldüğü gibi. Şu an için burstan dolayi Medipol bir adım önde benim için. Önerilerinizi bekliyorum.

• boaz içi ceng yazarım senin siralamanda olsam
  • Hocam tıp düşünüyorum tıbba da ilgim yok ceng e de açıkçası ama yine de sormak isterim neden ceng?
  • benim de sıralamam 440. tıp düşünüyorum. cerrahpaşa ing (okul 1.liği ve ceng'e ilgiden gelebilir diye düşünüyorum ama gelmeyebilir de), hacettepe ing ,tobb etü(burs imkanı ve az kişi) ve yeditepe düşünüyorum. bunlar hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? siz bunları neden dusunmuyorsunuz?
  • Hocam benim ikinci mezundu bu sene aileye yük olmamak adına iyi bir bursla okumak istiyordum girdim ilkinde 8k dan 20k ya düşürdüm bu sene de ilk 100 gelse devlet yazacaktım direkt gelmedi hani burs olmadan da öyle rezillik çekmem ama cazip geliyor Medipol un burs imkanları parayla öğrenci çekiyorlar filan yazılmış genelde bunu sağlam bir temele oturtarak yorumlayacak arkadaşlar varsa bekliyorum yorumlarını sizin yazdiklarinizda aklimin bir köşesinde tabii bayramdan sonra İst Ankara yapacam okullari gidip görmek adına elimde bir liste olsun istiyorum tavsiyelere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thedeathlymezun -- 28 Temmuz 2020; 16:39:34 >
  • up.
  • Son bir up
  • Acıbadem gelirse düşünmeden yazin derim. Birde %50 acibadem tam bursluya donusuyor sanırsam onu iyi arastirin derim
  • acıbademi de sormanız yönünde %100 sıralamaya pek takılmayın

geçen sene ilk 500e veriyordu bu sene 300e düşürmüş ama 300-1000arası değerlendirilmeye alınacak ama görüşmeniz yönünde olur
    www.acibadem.edu.tr
    Tıp Fakültesi Bursları - Acıbadem Üniversitesi
    https://www.acibadem.edu.tr/aday/ogrenci/egitim/burs/tip-fakultesi

• Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    yoo bunda biraz sıkıntı var şu anlık 1 önce yazdığım sitede ilk 300e diyor ve 300-1000değerlendirmeye alınacak diyor

2 yıl öncesinde herkese idi geçen yıl sadece ilk500e yaptılar bu sene de 300e çekmişler

yoksa bunlara bakmadan yapılırsa kötü sonuçlar doğurabilir:(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

acıbademi de sormanız yönünde %100 sıralamaya pek takılmayın

geçen sene ilk 500e veriyordu bu sene 300e düşürmüş ama 300-1000arası değerlendirilmeye alınacak ama görüşmeniz yönünde olur
    www.acibadem.edu.tr
    Tıp Fakültesi Bursları - Acıbadem Üniversitesi
    https://www.acibadem.edu.tr/aday/ogrenci/egitim/burs/tip-fakultesi
    hocam sizce acıbadem mi hacettepe mi

• kaanehmet K kullanıcısına yanıt
    acıbademin reklamı güzel hacettepenin de başarıları

ama acıbadem reklamdakilerini uyguluyorsa acıbadem denilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

acıbademin reklamı güzel hacettepenin de başarıları

ama acıbadem reklamdakilerini uyguluyorsa acıbadem denilebilir
    hocam tobb etü ve yeditepe hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • kaanehmet K kullanıcısına yanıt
    fazla bilgim yok açıkçası:(:(

ne dersem yanlış olur şimdi
  • Cerrahpaşa türkçede okuyorum herhangi bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Tam bilgim yok zaten sanırsam demistim arastirmak lazim tabikide ama %50 burslusunun puanin çok yuksek olması ve bunun gibi tam bursa çevirme olayini duymustum ondan dedim
  • Benim tercihim şu yönde olurdu
    1.Acıbadem(burs veriyorsa)
    2.Medipol
    3.Çapa
    4.Hacettepe
    5.Cerrahpaşa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.