Hocam bahsettiğiniz bu 2 model arasında hangisini tavsiye edersiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
370 TL Huawei AX3 Dual Core 3000 Mbps Wifi 6 4 Port Router (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bunun quad core olanı var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam değerli yorumlarınız için çok sağolun. Hocam Xiaomi modeli aldım. Çekimi iyi değil. Buna çin romunu nereden indirebilirim? İndirmeden bu normal global romun da yedeğini alabilir miyim?
-
4 lan portu mu mevcut? 1+4 mü birisi giriş diğerleri çıkış gibi mi yoksa hepsi bir mi acaba?
-
https://www1.miwifi.com/wap_download.html
Hocam bu linkten açınca Yukardan modem rom resmini seçince AX1800 versiyonu buldum.
Bu sürüm global mı oluyor şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 24 Mayıs 2022; 18:31:39 > -
-
Tekrar sağol hocam. Bu adamlar ne biçim ürün kodlaması yapmışlar. Aynı isimde 2 farklı ürün olur mu? Çok saçma bir isimlendirme yapmışlar.
-
Keenetic extra dsl ve 35 mbps vdsl kullanıyorum.ileriye dönük boşta duran Xiaomi Mi WiFi AC1200 Router 4A Giga Version 1167 Mbps 2.4G 5G Çift Bant 4 Antenli router var satıp Huawei AX3 Quad Core - WiFi6 Router almaya değermi aralarında ev kullanıcısı olarak çok fark varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 22 Haziran 2022; 23:27:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X