Şimdi Ara

371. Dönem 98/2 [Mayıs 2018] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
24
Favori
98.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadi ya sevk belgesini 1 temmuzdan önce alamıyor muyuz 😬 yarın almayı düşünüyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Sivas - magosa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atarsa 119

Ankara - Çankaya'dan selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 28 Haziran 2018; 15:38:21 >
  • Atarsa 113 iki basamağa inecek az kaldı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Atarsa 119

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffcoppola -- 20 Şubat 2020; 12:18:28 >
  • EGT. MERKEZI : IL J.K.LIGI/IZMIR/IZMIR

KUVVETI : JN.G.K.LIGI

SINIFI : JANDARMA

izmir jandarma olan varsa benimle irtibata geçsin arkadaşlar...

instagram:https://www.instagram.com/mustafacarca/
    Hazır değiliz de hazır gibi yapıyoruz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kalora kullanıcısına yanıt
    Magosa da bölük nedir? Sınıf nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakocan1905 H kullanıcısına yanıt
    Aynen zihnimizin hep bir köşesinde askerlik sırf bu hissiyat gitsin diye gidiyorum artık yeter bitsin çıksın gitsin yoksa öyle yapılacak bir şeye benzemiyor yorumlara bakılınca,her alanda engel oluyor askerlik.
  • hakocan1905 H kullanıcısına yanıt
    28. Tümen 230. Mekanize tank Tabur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 1 Temmuz 2018; 13:58:1 >
  • Kıbrıs'a gidicek arkadaşlar ben mayısta Kıbrıs'tan geldim cehennem sıcağı var dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander41©

Kıbrıs'a gidicek arkadaşlar ben mayısta Kıbrıs'tan geldim cehennem sıcağı var dikkat edin
    Temmuz Samsun Ağustos Magosa en çok sıcaklıktan bahsediyorlar diğer şartlar nasıl bir de uçakla mı gittiniz Kıbrıs a ulaşım nasıldı?
  • Gençler merhaba. Neredeyse konudaki tüm mesajları okudum ama yeni yazıyorum :) Ben E Devlet'ten işlemleri az önce yaptım, sevk tarihi 9 Temmuz, yol bir gün, birliğe katılacak tarih olarak 11 Temmuz yazdı. Askerlik durum kağıdında hala 10 Temmuz'a kadar bir sakıncası yoktur yazıyor. Sizde durumlar nasıl ben pek anlamadım da.

Bu arada acemi Samsun, usta birliği Lefkoşa 14. Tugay. Her türlü bilgi ve yardıma açığım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükredit_ -- 1 Temmuz 2018; 20:42:7 >
    Uçakla gittim. Acemi birligini bitirmeye yakın komutanlar sorucaktir kibrisa kendi imkaninizla gitmek istiyormusunuz diye onla ilgili bir dilekçe yazıyorsunuz. Zaten diğer türlü gitmeyin otobüs feribot çekilmez. Magosada gidecegin yere göre değişir iyi yerler var kötü yerler var

• Nükredit_ N kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar, bu soruya bende cevap arıyorum. Sevk tarihi 9 temmuz ama katılış tarihi 11 temmuz. Biz hangi tarihte birlikte olalım, ona göre otobüs biletimi alacağım. Ayın 9 unda değil 11 inde orada olmamız gerekiyorsa, boşuna 2 gün erkenden gitmiş olmayalım ?
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    Askerlik başlangıç tarihin 11 temmuz olacak. Erken gidip teslim olmanın bir faydası yok.
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    Katılış tarihin ne ise ona göre saat en geç 17:00'a kadar birliğine teslim olmalısın. Erken gitmenin bir mantığı yok.
  • Vay be 2 ayı geçti ben buraya yazıp geleli. 371. dönem asteğmen olarak branş kuramdan hudut yer olarak da ağrı doğubayazıt çektim. hayırlısı demekten başka bişi diyemem sanırım

• Acemilik : 19. Motorlu piyade tugayı kh Balıkesir / Edremit

Usta : 19. Motorlu piyade tugayı 2 tabur 3. Bölük

Ayın 11 inde teslim oluyorum sonunda uzun bekleme süresinide bitirdik darısı askerliğe .

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Atarsa 119

109 kaldı.

Selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.