Şimdi Ara

373. dönem (Kasım 2018 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
31
Favori
287.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim birligi arastirdigimda Sirnak'a kaydirma birligi oldugunu okudum, 3-5 gun Luleburgazda kalip Sirnaka yolluyorlarmis eski yorumlar bunlari soyluyor. Hala boyle bir sey var mi? Varsa da kisa donemleri yollarlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • le passager kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma hocam bende o durumdan müzdariptim . 1 sene işsiz kaldım evlilik planlarım felan hep ertelendi . Kütüğümün kayıtlı olduğu ilçeyi aradım genellikle Kasım celbinde gönderdiklerini söylediler Kasım'da kesin gidersin dediler . Dedikleri gibi de oldu valla
  • SinCitySakini S kullanıcısına yanıt
    dostum güzel yer gelibolu'da askerdim zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate1540 -- 21 Ekim 2018; 14:0:55 >
  • İzmir bornova kısa donem sihhiye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mebs yedek subayları olarak toplandık wp grubu
    WhatsApp.com
    WhatsApp Group Invite
    https://chat.whatsapp.com/HWYouKJRH3r1gjhJa6onxe

• mstfztkn M kullanıcısına yanıt
    hocam benim 116 jandarma kısaca bi bilgi verirsen kafamda az çok birşeyler canlanır :)
  • 1. grubun birliğe teslim günleri ne zamanlar arkadaşlar? sevki sormuyorum birliğe teslimi soruyorum.

• Beyler birşey sormak istiyorum ben Ağustos ayında 2 senelik tecil ettirdim askerliği ama şuan gitmek istiyorum en erken ne zaman gidebilirim?

• Doppio kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bornovada askerlik yapacağım sihhiye olarak. Atm vs hangi bankanın var kışlada tecrübeli olduğunuz için sormak istedim

• khalef kullanıcısına yanıt
    1 kasım

• fingolfin19 F kullanıcısına yanıt
    son tarih mi 1 kasım?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat sert

Hocam ben de bornovada askerlik yapacağım sihhiye olarak. Atm vs hangi bankanın var kışlada tecrübeli olduğunuz için sormak istedim
    Acemilikte çok fazla bankamatik ile işim olmadı ancak ziraatin olduğunu biliyorum. Ek olarak bir banka kartınız varsa onunla kantinde vs her işinizi halledebilirsiniz.

• Acemi Birliği: Edirne keşan 4.mekanize piyade tugay komutanlığı
    Usta Birliği: Keşan Orduevi
    Sınıf: İkmal

Acemi birliği hakkında bilgisi olan var mıdır?
    Ordu evinde kısa dönem er ne iş yapar?(garsonluk, resepsiyon görevlisi olmak dışında askerlikle ilgili bir görev talep edilebilir mi?)
    İkmal sınıfı olması yapacağım işle alakalı mıdır? Yoksa oradaki komutanın takdirinde midir?
  • costanT14 kullanıcısına yanıt
    En yakın celbi seçebilirsin tabi celbin son başvuru tarihe kadar başvurman gerek.

• khalef kullanıcısına yanıt
    Aynen

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Görüşelim ya bende son gün 1 inde gelicem. PM leşelim :) buluruz birbirimizi.
  • Beyler bir sorum olacak. Aşağı yukarı herkesin usta birliği hakkında geniş bir bilgi var e devlette örneği 3. TB 2. BL vs. gibi ancak benim e devlette usta birliği yazan yerde sadece KH. ve KH. TK. MANİSA MERKEZ yazıyor ve sınıfım piyade. Nereye bağlı olabilirim ve KH. ve KH. TK nın açılımı ve görevi nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim 2 gündür işin içinden çıkamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat sert

İzmir bornova kısa donem sihhiye
    Hemşir misin?

• vatanevladi1907 V kullanıcısına yanıt
    Kh yi bende aradım sanırım karargah hizmet

• merhaba arkadaşlar, askerliğim kısa dönem jandarma er olarak ankara jandarma lojistik genel komutanlığı çıktı, usta birliğimde orası. Bilgisi veya tecrübesi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.