Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
445.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 373. dönem meslekçi asteğmenim arkadaşlar. Polatlıda 1 ay kursiyer olarak eğitimi görüp 30 Kasım'da yemin ettik şunu söyleyebilirim Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu kuvvete 500 tane kursiyer alabilirim diye sayı bildirmiş o nedenle planlama ona göre yapılacağı için bu dönem de alım olabilir. tahminimce yedek subay alımı bitecek olsa dahi 374 son yedek subaylar olur o yüzden içinizi rahat tutun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeloader94 F kullanıcısına yanıt
    Yds puanı tek başına yeterli olmaz ama deniz kuvvetleri baya önem veriyor ydsye. Onun haricinde bölümün vve ortalaman da iyiyse şansın daha artar. En güzeli olmayacak gibi plan yapmak olursa şayet daha sonrasında ona göre davranmak.

• yilmazinhesabi Y kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Hocam değerli bilgi için.

• freeloader94 F kullanıcısına yanıt
    Bir fikrim yok, RDM’de görevlendirilmek üzere meslekçi olabilir. İnşallah çıkar.

• Sağolun cevaplarınız için. Bakalım inşallah çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazinhesabi

373. dönem meslekçi asteğmenim arkadaşlar. Polatlıda 1 ay kursiyer olarak eğitimi görüp 30 Kasım'da yemin ettik şunu söyleyebilirim Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okulu kuvvete 500 tane kursiyer alabilirim diye sayı bildirmiş o nedenle planlama ona göre yapılacağı için bu dönem de alım olabilir. tahminimce yedek subay alımı bitecek olsa dahi 374 son yedek subaylar olur o yüzden içinizi rahat tutun.
    hangi meslek dalları ağırlıkta hocam dikkat ettiniz mi hiç?

Kamu yönetimi mezunuyum. Yedek subaylık istiyorum ancak bu bölümlere çıkma olasılığı düşükmüş sanırım.
  • Yeni bir duyuru yayınlandı arkadaşlar. Yeni sistem falan beklerken "Dövizli askerlik" başvuruları başlamış.

www.asal.msb.gov.tr
    Askeralma Genel Müdürlüğü • Anasayfa
    http://www.asal.msb.gov.tr/Duyuru/dovizle-askerlik-hizmetine-tabi-yukumlulere-ait-duyuru
  • Bedelli çıktı, dövizli çıktı. Hepsi son kez haklardan faydalandıktan sonra tek tip askerlik hayırlı olsun diyecekler büyük ihtimalle, belli değil ama yeni asgari ücret belli olduktan hemen sonra belirli bir tarihten sonra tek tip askerlik gelecek gibidir. Ocak 2019 çıkma ihtimali çok yüksek gibi görünüyor. Hayırlısı olsun diyelim.

Ben her askerin cebine para girsin isterim. Askerde para bulamayan adamlar var. Herkes oraya rahat gidemiyor. İNŞALLAH bir an önce çıkar.

• Stallone51 S kullanıcısına yanıt
    Artık "dövizlidir, bedellidir, astteğmendir" lafını 2-3 ay içinde kaldırıcaz diyip yine 2-3 ay içerisinde dövizli askerlik çıkartılması güzel bir ironi :) Ben yine diğer arkadaşlarıma katılıyorum. Bu sistemin seçimden sonra çıkması yüksek ihtimal. Yine de herşeyin hayırlısı.
  • Devlet istediği kanunu çok kısa bir sürede çıkaracak güce sahip olduğu için çıkartabilir bence. Çünkü dövizli bitiş tarihi belli değil.

• Arkadaşlar benim düşüncem,yerel seçim tarihi 31 Mart yani, yeni model askerlik çıksın çıkmasın biz askerde ikinci ayımızı tamamlamış oluyoruz, bu yeni askerlik modeli seçimlerden önce çıkartılması gerekiyor, siyasi açıdan öyle gerekiyor, bana kalırsa büyük bir yedek subay alımı yapılacak 374. dönem son yedek subaylar olacaktır.
  • Merhaba arkadaşlar şubatta kısmetse askere gideceğim tüm işlemleri hallettim yalnız bana askerlikten verilen kağıtta 30.01.2019 a kadar askerlik yönünden sakınca yoktur yazıyor. E-devlet sistemine girdiğimde iste 31.12.2018 tarihine kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyor. Sizde de durum böyle mi ?

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esatsahinn

Merhaba arkadaşlar şubatta kısmetse askere gideceğim tüm işlemleri hallettim yalnız bana askerlikten verilen kağıtta 30.01.2019 a kadar askerlik yönünden sakınca yoktur yazıyor. E-devlet sistemine girdiğimde iste 31.12.2018 tarihine kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyor. Sizde de durum böyle mi ?

Evet, böyle.

• Esatsahinn E kullanıcısına yanıt
    Askerlik şubesinden aldığınız evrakta celp dönemi olarak ne yazıyor? Mesela bende şubat 2019 sizde de aynı ise bir problem yok demektir.

Askerlik şubesinden aldığınız evrakta celp dönemi olarak ne yazıyor? Mesela bende şubat 2019 sizde de aynı ise bir problem yok demektir.

• cfkilic C kullanıcısına yanıt
    Askerlik şubesinden aldığım evrak bu şekilde.

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esatsahinn -- 11 Aralık 2018; 15:4:40 >
  • MoÇü kullanıcısına yanıt
    Kardeşim makine, inşaat, elektrik mühendisi çoktu gıda kimya mühendisi vardı tekstil mühendisi vardı 3-4 tane, 69 tane avukat vardı baya onun dışında İngilizce öğretmeni/tercüman vardı turizm işletme çok vardı onun dışında diğer bölümler çok azdı mesela maliye/iktisat 1-2 taneydi.

Benim hatırladıklarım bunlar. Kamu yönetimi vardı sanki ama onun da sayısı azdı.

• arkadaşlar ben ekim ayında yoklama işlemi yaptırmıştım orada yedek subaylığa hayır demiştim.Acaba onu düzeltebilirmiyiz daha önce yapan oldu mu?
    Şubatta askersin kardeş

• blkn1 B kullanıcısına yanıt
    31 aralık'a kadar tercihlerinde değişiklik yapabilirsin kardeş.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.