Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
445.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam subeye tekrar gidip sevk oncesi hazirlik islemleri yaptirman lazim 31 aralik son yapmassan bakaya kalirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dis3c kullanıcısına yanıt
    Yani diyor ki sınıf ve tertibat bekliyor kısmında en yakın askerlik celp döneminde gideceksin. En yakın olarak şuan Şubat dönemi var bu yüzden şubatta askersin eğer 1. grup çıkarsan 2. grup çıkarsan mart ta askersin kardeşim.

Hic birsey yapmana gerek yok 18 22 ocakta yerin aciklanir.1 veya 2 grup durumuna gore gidersin .Hala anlamadigim bilgisi olmayip subeye gideceksin diye bilgi veriliyor azicik olsun arastirin arkadaslar. Hayirli olsun simdiden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler

Sevk öncesi hazırlık işlemi demek , görevli memurun size yedek subay olmak istiyor Muş’un , komando istiyor Muş’un diye sorduğu sorulardır , bunların çıktısını alıp imzalatır size , Bidaha Bidaha gitmenize gerek YÖK , yanlış bilgi vermeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar,

ben de şubat ayında asker olabilmek için tecilimi bozdurdum. şöyle bir sıkıntı var, bana askerlik şubesinden verilen evrakta yedek subay aday adayıdır yazıyor fakat e devlet üzerinden askerlik durum belgesi sorgulaması yaptığımda statüyle alakalı olarak yedek subay adayı veya aday adayı diye bir ibare yok. bu durumda ben elenmiş mi oluyorum yoksa herkeste var olan, genel bir durum mu bu?
  • Dostum lisans mezunu olan herkes yedek adayıdır ister olmak istiyorum demiş olsun ister olmamış .

18-22 arasında açıklanacak kimin ne olduğu

• Mayıs celbi için ne zaman başvuru yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan eliferli

Hocam subeye tekrar gidip sevk oncesi hazirlik islemleri yaptirman lazim 31 aralik son yapmassan bakaya kalirsin.
    bu işlemler tam olarak nedir? bir de hangi belgeleri istiyorlar ? mesela formasyon belgem de var onu götürmem gerekiyor mu ?
  • Kardesim hicbirsey goturmene gerek yok onlarin hersey onunde. Ayrica aldigim kagitta bu islemleri yaptirmayan bakaya kalir, siniflandirilna yapilmaz diyor. Havadan uydurup yazmiyorum ben buraya.

• furkan eliferli F kullanıcısına yanıt
    eyvallah. anlaşılan askerlik şubesinin azizliğine uğradım ben. çıktı alamamayı bahane edip beni 4 yıl sonra okula gönderiyorlar. ilginç durum vallahi..

neyse herşey gönlümüzce olsun.
  • Amin kardesim herkesin gonlune gore. Iste arada oyle aksilikler cikiyo ugrastiracaklar ya bizi.

• Beyler Askerlik Şubesinden aldığınız evrakta Şubat 2019 celp dönemi ve Yedek Subay Adayı olarak yazıp, E-Devlette de 31/12/2018 tarihi ve Sınıf - Tertibat bekleniyor yazıyorsa işleminiz Tamamdır, bir daha şubeye gitmenize gerek YOK. Bahsettiğiniz "sevk işlemleri" tecil ederken, bozarken, ilk yoklama işleminde her işlemin sonucunda şube tarafından size verilen durum belirtir belgenin altında ki bir uyarı DİPnotudur. Şüphesi olan arasın sorsun Askerlik şubesine veya gitsin.
  • Hocam kusura bakma cevap veremiyorum. Ben boyle rezil uygulama gormedim. Sorsam hepsi pc uzmani. Ne mesaj attiriyo uygulama ne hesap uslemi yaptiruliyo ne nick degistirtiyo.hocam bak en kapsamli cevabi en altta cfkilic vermis.

Hocam kusura bakma mesajlara cevap veremiyorum. Ben boyle rezil uygulama gormedim. Sorsan hepsi pc uzmani. Ne mesajlara cevap verdiriyo ne hesap islemi yaptiriyo ne nick degistirtiyo. Hocam en kapsamli cevabi cfkilic vermiş bak.

• 373 donem kisa donemim beyler sorusu olan varsa sorabilir yedek subayliga heveslenmeyin alim cok az kasim celbinde tarihin en az yedek subayini aldi subat ondan da az olcak ki tek tip de olablr

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.