Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım hocam temmuzda gidip ağustos ayı celbi denmesi garip olmuş olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cisalpine kullanıcısına yanıt
    Hem benim düşüncem kanun onaylansa da yine kura şeklinde alım olacağı yönünde. İhtiyaca göre aldıklarını söylüyorlar. Yani yeni kanunun onaylanmasıyla herkesi yedek subay yapacaklarını zannetmiyorum her ne kadar kanun öyle gözüküyorsa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Hem benim düşüncem kanun onaylansa da yine kura şeklinde alım olacağı yönünde. İhtiyaca göre aldıklarını söylüyorlar. Yani yeni kanunun onaylanmasıyla herkesi yedek subay yapacaklarını zannetmiyorum her ne kadar kanun öyle gözüküyorsa da.
    İhtiyaca göre hocam belki bir nebze artış olur en azından ilk zamanlar olur diye bekkedim ama yetişmeyecek herhalde bize denk gelmez böyle yararlı şeyler genelde ama hayırlısı demekten başka çare yok ama sabırsızlanıyorum yani aklımda subaylık var hep er çıkarsa 1 2 gün üzülürüm herhalde

Ben de aynı şekil kısa dönem çıkarsa üzülürüm. Hayırlısı.
  • Ben de tecilimi bozdum yedek subay olmak istiyorum. Çıkmazsa çok üzülürüm valla. Hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 376asker

Ben de tecilimi bozdum yedek subay olmak istiyorum. Çıkmazsa çok üzülürüm valla. Hayırlısı olsun.
    İnşallah hepimize yetecek kadar yer vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

Bilgim yok ama muhtemelen ASAL belirler.
    Merhabalar ben kasım 2019 celbine yetişiyorum. Ancak yaşım 14 kasımda 29 olacak. Yedek subay olmaya 29 yaş engel mi? Şimdiden teşekkürler. Umarım 88 doğumlusunuzdur.

• hasan520 H kullanıcısına yanıt
    Engel değil aksine yaşı ilerlemiş olanları yedek subay alma oranı daha yüksek. 30 yaş civarında kısa döneme denk gelmedim.

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Yaşla fazla bi ilgisi yok hocam. Bedelliden dolayı denk gelmemişsinizdir.

• Yorumlarınız için teşekkürler. Yedek subaylık istedim diye bedelli askerliğe sıcak bakmamıştım. Kısa dönem de çıksa vatan borcu vatan borcudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan520 -- 12 Mayıs 2019; 21:14:47 >
  • Askerlik şubenizin genel celp dönemi şıkkını işaretleyince ne oluyor arkadaşlar o anki celp dönemindemi gitmek istediğinizi belirtiyorsunuz.
    Hayır şıkkını işaretlediğinizde ise ağustos kasım çıkıyor sıralıyorsunuz.

Birde sağlın ocağına yönlendirildim ama doktor yoktu kaç güne kadar gidilmesi gerekiyor sağlık ocağına ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAYINA-GİDER

Askerlik şubenizin genel celp dönemi şıkkını işaretleyince ne oluyor arkadaşlar o anki celp dönemindemi gitmek istediğinizi belirtiyorsunuz.
    Hayır şıkkını işaretlediğinizde ise ağustos kasım çıkıyor sıralıyorsunuz.

Birde sağlın ocağına yönlendirildim ama doktor yoktu kaç güne kadar gidilmesi gerekiyor sağlık ocağına ?
    Bir gün yok sağlık ocağı için gidince muayene edecek sağlık raporunu girecek sisteme bugün yarın öbür gün başvuralar bitene kadar yaparsınız size kalmış

Cevabın için teşekkür ederim hocam doktor olmayınca dedim yandı başvuru diye başvuru bitene kadar olması iyi oldu.

Şu diğer konu askerlik şubesinin genel celp dönemi nedir ben ona tıkladım umarım hemen alıp götürmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAYINA-GİDER

Cevabın için teşekkür ederim hocam doktor olmayınca dedim yandı başvuru diye başvuru bitene kadar olması iyi oldu.

Şu diğer konu askerlik şubesinin genel celp dönemi nedir ben ona tıkladım umarım hemen alıp götürmezler.
    Hocam onu anlamadım. Ama zaten başvuruyorsunuz, tecilinizi kendiniz bozuyorsunuz celb tarihinde alırlar diye düşünüyorum.

• Herkes neden bu kadar uzun dönem istiyor? Ben 6 ay bile nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorum tamam iş yok diyorsunuz ama askerlik uzun dönem yaptığınızda geçici bir şey sonuçta bitince yine iş arayacaksınız.
  • Frank W. kullanıcısına yanıt
    Hocam insanlar gercekten bu paralara iş bulamıyor maalesef. Askerde geçirdiği 12 ayda kazandığı parayı, dışarıda 32 ayda kazanıyor bu da çekici geliyor

• Arkadaşlar merhaba. Simdi ben normalde kasım ayına kadar tecilliydim fakat is durumundan dolayı tecili bozdum ağustos ta gitmeye karar verdim ve bir hafta önce tecili bozdum . Fakat simdi karşıma güzel bi is.teklifi çıktı ben kasıma kadar yeniden tecil edebilirmiyim yoksa artik o şansım bitti mi yardımlar için şimdi den teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhan4646

Arkadaşlar merhaba. Simdi ben normalde kasım ayına kadar tecilliydim fakat is durumundan dolayı tecili bozdum ağustos ta gitmeye karar verdim ve bir hafta önce tecili bozdum . Fakat simdi karşıma güzel bi is.teklifi çıktı ben kasıma kadar yeniden tecil edebilirmiyim yoksa artik o şansım bitti mi yardımlar için şimdi den teşekkürler
    Edebilirsin hocam ben yaptın bu işlemi askerlik şubesiyle git konuş halletsinler ama işin olacağından eminsen ben tekrar tecil ettirdim iş olmadı o bu derken mayısa da gitmedim ağustos ayına kaldı

Hocam ben internetten başvuruyu yaptım sağlık ocağına gitmedim eğer sağlık ocağına gidip muayene olmazsam ne olur başvuru iptalmi olur ? 31 mayısta bitiyor.

• Arkadaşlar askerlik te b grubu yada 2.grup çıkma ihtimali çok az diye duydum . Bu konuda bilgisi olan varmı bu neye göre.belirleniyor ve acaba geç başvuranlar b grubu olacak diye bi kural var mi yüzde.kaclik bi kesim acaba b grubu olarak gidiyor ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.