Şimdi Ara

376. Dönem (Ağustos 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.794
Cevap
27
Favori
268.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mersin Yenice Üçtepeler 26. Mühimmat bölüğüne çıkan var mı?
  • Beyler gaziemir ulaştırma çıktı. Branş 61 ne oluyor bulamadım. Buraya giden herkese branş 62 çıktı.
  • MÜHENDİS55 M kullanıcısına yanıt
    Bölüm ile çok ilgisi var bence hocam en azından bazıları için. Doktor,psikolog,pdrciler bunların kısa dönem gittiğini hiç görmedim. Diğer bölümler için haklısınız
  • Herkese selam. Yedek subaylığa başvurmadığım halde yedek subay olarak çıktım. Sınıfım topçu. Hava Kuvvetleri Komutanlığı olarak gözüküyor kuvvet. Branş 101.

Neden başvurmadığım halde yedek subay olduğuma dair fikri olan varsa lütfen aydınlatsın beni. Mesleğim fizik mühendisliği. Şubedeki memurlar "meslekten dolayı seçilmiş olabilirsin" dediler.

Son olarak herkese hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    doğru sağlıkçılar hatta zorunlu uzun yapıo fie biliyorum askeriyenin cok ihtiyacı olduğu için ama dediğin gibi gerisi şans.
  • üçgenpeynir kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız, ben de secmedim ama çıktı. Galiba ihtiyaç var orduda. Umarım oraya gidince kısa dönem yapma gibi bir durum oluşur.

• cokomoko kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam

• Merhaba, bu yeni sistemde celp her ay olacakmış diye duymuştum, yeni yıldan sonra mı geçerli olacak bu kanun, istediğimiz taktirde Eylül veya Ekim' de gidemiyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçgenpeynir kullanıcısına yanıt
    Vay be ilk defa duydum bu yeni tek tip askerliği üni mezunlarına yaramadı adamlar asker açığını yedek subay olarak kapıcak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

Beyler gaziemir ulaştırma çıktı. Branş 61 ne oluyor bulamadım. Buraya giden herkese branş 62 çıktı.
    WhatsApp.com
    İzmir/Gaziemir YedekSubay
    https://chat.whatsapp.com/invite/LZQI0Xe8fysBzx1qRrwFiQ

İZMİR/GAZİEMİR YEDEK SUBAY

whatsapp grubumuz.

• radko kullanıcısına yanıt
    Sorma birader. Artık ülkede herkes 6 ay askerlik yapacakken lisans mezunu olduğum halde bir sene yapacağım. Murphy kanununda son nokta.

• 66. Mekanize piyade tugayı Tekirdağ/ Çorlu var mı aramızda beyler?
  • Knoxville kullanıcısına yanıt
    İnşaat mühendisliği benim

• Er çıkanlar için sevk belgesi düzenlerken astsubaylik ister misiniz gibi bir bölüm vardı. Acaba orada ne yazıyordu hatırlayan var mı 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: Echalon06

66. Mekanize piyade tugayı Tekirdağ/ Çorlu var mı aramızda beyler?
    var
  • Eğitim Birliği
    1 İNCİ KOMD.EĞT.TUG.K.LIĞI / MERKEZ / MANİSA

Esas Birliği
    KTBK K.LIĞI KH.GR.KH. VE KH.BL. / GİRNE / GİRNE

Statü
    KISA_DÖNEM ER
    AYNI YERDE OLANLAR GRUBA ÇEKEBİLİRSE SEVİNİRİM 0 534 330 75 05
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Bölüm ile çok ilgisi var bence hocam en azından bazıları için. Doktor,psikolog,pdrciler bunların kısa dönem gittiğini hiç görmedim. Diğer bölümler için haklısınız
    Uçak ve roket mühendisi adama erlik yaptırtıyorlar ayıptır. Hava kuvvetlerine ya da topçu füze okuluna verilebilirdi. Takı tasarım mezunu adama bile yedek subaylık çıkmış. Ne yapacak bu kişi askerlerin künyelerinden sorumlu subay mı olacak? Psikologların sözüm ona "sağlıkçı" sıfatıyla kotanın neredeyse yarısını doldurmasına oldum olası kılım. Psikiyatr olsalar anlaşılır ama önüne gelen psikolog "sağlıkçı" sıfatıyla garanti yedek subay oluyor bu ülkede. Bir mekatronik mühendisi neden er olarak gider? Bu alanla alakalı TSK içinde dolu görev var. Şimdi kısa dönem de olmadığına göre bu adamlar gidecek ilkokul mezunuyla aynı 6 ayı yapıp gelecek. Uzman çavuşa komutanım çekecek, astsubayların itelediği getir götür işlerini angarya yazıcılık yapacaklar. AÖF mezunu yedek subaya emret komutanım diyecek, altında ezilecekler. Şans mı diyeceğiz şimdi buna? Şans unsuru TSK'da olmamalı. Lisans mezunlarını bitirdi yeni sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamamolmaz -- 12 Temmuz 2019; 20:15:56 >

• Polatlı Ankara Yedek Subay Topçu
  • Ben de kayseri zincidere'de kısa dönem piyade erim

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.