< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco022 -- 11 Kasım 2020; 9:22:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thor10dor -- 19 Ağustos 2020; 20:4:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bekar personel kışlada kalıyor gelen emir gereği. Bazıları bu emri dinlemiyor ama. Biraz karışık durumlar kısacası. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emre uyuyorum evet. Kışla içerisindeki misafirhanede kalıyorum. Yıllık izinlerin kullanımı amirinin inisiyatifinde biraz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Genel olarak iyidir. Hiçbir başçavuş komutanım çekmez asteğmene. En azından ben görmedim. Samimi olduğum başçavuşlar ismimle hitap ediyor. Değer verdiğim kişiler var aralarında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zannetmiyorum komutanım diyeceklerini. Bazıları yarbayı, albayı takmıyor hatta. Asteğmenler olarak tabii ki onların üstüyüz fakat işin raconu böyle oturmuş böyle devam edecek. Zaten böyle devam etmesini rütbeli komutanlar istemese illa ki el atarlardı bu işe ve düzeltirlerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |