Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aschil

sürekli askere gidecem ben psikolojisinde olursan öyle (bende öyleyim çaktırma)
    askere giderken gün sayarsın, askerde gün sayarsın. bu iş bitene kadar hep tarihe bakarsın

bence keyif almaya bakın hayatın her anından.
    Vala hocam ben 24 nisan için 46 de başladım saymaya 28 e kadar düştük içimden bir ses alımlar ertelenecek diyor 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HectorBarbossa

E devlet üzerinden başvuruyu güncelle desem mayıs celbi için hakkımı kaybeder miyim arkadaşlar ? Çünkü sırasıyla erbaş, astsubay, erbaş olarak başvuru alınmış bunu değiştirmek istiyorum.
    Cevap verebilecek var mı ? Ben başvuruyu şubat ayında askerlik şubeden yapmıştım, şimdi e devlet üzerinden başvurumu güncellesem, mayıs celbini iptal mı etmiş olurum ? Son başvuru tarihleri geçti çünkü
  • HectorBarbossa kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki emin bi bilgim yok ama tavsiyem ilk önce şubeyi aramak olur. Belki yardımcı olabilirler. Tahmin yürütecek olursam iptal olmaz derim ama risk almaya değmez bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an, an itibari ile Cumhurbaşkanı açıklaması ile, asker alımlarında 14 gün ön karantina kararı onandı.
  • şansımı seveyim ya askere gideceğim zamanda karantina çıktı o karantinada sağlam insan hasta olur, nasıl uygulanacak bu karantina bi fikri olan filan var mı
  • quote:

Cevap verebilecek var mı ? Ben başvuruyu şubat ayında askerlik şubeden yapmıştım, şimdi e devlet üzerinden başvurumu güncellesem, mayıs celbini iptal mı etmiş olurum ? Son başvuru tarihleri geçti çünkü

Alıntıları Göster
    ben başvurumu 6 ocakta yaptım ağustosa attı.e devletteki sıradaki 2. celp için geçerli oluyor. mayıs için bi geçerliliği yok. ağustos için var anlayacağınız

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanqa

ben başvurumu 6 ocakta yaptım ağustosa attı.e devletteki sıradaki 2. celp için geçerli oluyor. mayıs için bi geçerliliği yok. ağustos için var anlayacağınız

Alıntıları Göster
    hala ağustos mu görünüyor?

• Evet arkadaşlar mayıs celbinde gidecekler olarak bizleri 14 günlük karantina bekliyor
  • Arkadaşlar yeni mezun oldum askerliğimi tecil ettireceğim. E devlet üzerinden yapılabiliyormuş sanırım. Aile hekimine mi gidiliyor sonra? Birde şubeye herhangi bir şekilde gitmemiz gerekli mi acaba?

• evet 06.08 sınıf tertibat bekliyor dedi ama şubede orası belli olmaz 24-25 nisanı bekle dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulcrum299

Arkadaşlar yeni mezun oldum askerliğimi tecil ettireceğim. E devlet üzerinden yapılabiliyormuş sanırım. Aile hekimine mi gidiliyor sonra? Birde şubeye herhangi bir şekilde gitmemiz gerekli mi acaba?
    Hocam tecil etme (askerliği ileriye tarihe alma) işi sadece şubeden oluyor. Mezuniyet belgeni (edevlet-mezuniyet belgesi) çıktı al, git şubeye. Zaten mezuniyet tarihin bu tarihlerde ise oradaki görevli mezun olduğun tarih + 2 yıl tecil hakkını yapacaktır.
  • Mr.Metallurgist M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende öyle yapacaktım. Ama bazı arkadaşlarım şubeye gitmene gerek yok e-devlet üzerinden yapabilirsin dediler, anlayamadım.

• hasanqa H kullanıcısına yanıt
    Bende 24.04 olarak gözüküyor ondan sormuştum
  • quote:

Bende 24.04 olarak gözüküyor ondan sormuştum
    Herkeste farklı galiba hocam bende 29.04 yazıyor

• Crawmm C kullanıcısına yanıt
    pardon bende de 29.04 yazıyor
  • Arkadaşlar bende Mayıs celpinde gidecektim benimkini de 01/08 diye değiştirilmiş e-devlet de

• quote:

Orijinalden alıntı: xapplex

Arkadaşlar bende Mayıs celpinde gidecektim benimkini de 01/08 diye değiştirilmiş e-devlet de
    Hocam en son ne zaman kontrol etmiştiniz bundan önce? Yani 5 gün önce nisan yazıyordu da bugün mü değişmiş? Bir önceki baktığınız zaman nedir?
  • xapplex kullanıcısına yanıt
    Nereden bakıyorsunuz bu arada o tarihlere? Askerlik Durum Belgesinden mi?

Bende 29/04/2020 yazıyor hala bu arada Askerlik Durum Belgesinde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baraxador

Nereden bakıyorsunuz bu arada o tarihlere? Askerlik Durum Belgesinden mi?

Bende 29/04/2020 yazıyor hala bu arada Askerlik Durum Belgesinde.
    Aynen hocam durum belgesindeki tarih

• Benim belgede 06.08.2020 tarihine kadar.... Yazıyo yani temmuz ağustos da mı gidecem birisi cevap verebilir mi???

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.