Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E devletten mi bakıyorsunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrah1496 kullanıcısına yanıt
    Evet, askerlik durum belgesi yaz orada yazıyor
  • 06/08/2020 nedir yahu? Geçtiğimiz dönem gidemedim bu dönem de gidemezsem kafayı sıyıracağım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçtiğimiz haftaya kadar 26.04.2020 idi. dünden itibaren 06.08.2020 oldu. mayısta gitmicem mi yani? şaka gibi iş yerinden tecil bitti şubatta askerim diye aralıkta çıkarıldım. mayısa göre kenddimi ayarladım şimdi ağustos yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanqa

geçtiğimiz haftaya kadar 26.04.2020 idi. dünden itibaren 06.08.2020 oldu. mayısta gitmicem mi yani? şaka gibi iş yerinden tecil bitti şubatta askerim diye aralıkta çıkarıldım. mayısa göre kenddimi ayarladım şimdi ağustos yazıyor
    azönce şubeyi arayıp nisan 26 görürkürken dün ağustos olarak güncellendiğini söyledim. “orayla bi alakası yok 15 nisanda belli olur gidip gitmeyeceğin 15 nisanda bizi tekrar ara” dedi. “ihtiyaç olmazsa 08 yazanlar agustos ayında alınacaklar” dedi.tam olarak net bilgi almak için yarın şubeye de gidicem. sizleride bilgilendiririm

• quote:

azönce şubeyi arayıp nisan 26 görürkürken dün ağustos olarak güncellendiğini söyledim. “orayla bi alakası yok 15 nisanda belli olur gidip gitmeyeceğin 15 nisanda bizi tekrar ara” dedi. “ihtiyaç olmazsa 08 yazanlar agustos ayında alınacaklar” dedi.tam olarak net bilgi almak için yarın şubeye de gidicem. sizleride bilgilendiririm

Alıntıları Göster
    Temmuz ayında mezun olmama tek ders kaldıydı inatçı hoca tek ders sınavına bıraktı başvuru tarihi kaçtı. Ocak ayındada çıkmadı ve şimdide 1 ağustos yazıyor. :)

Çalışmak istiyorum askerlikten dolayı kimse kısa süreli almıyor. Ne desem bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3DCA2A8C8

Temmuz ayında mezun olmama tek ders kaldıydı inatçı hoca tek ders sınavına bıraktı başvuru tarihi kaçtı. Ocak ayındada çıkmadı ve şimdide 1 ağustos yazıyor. :)

Çalışmak istiyorum askerlikten dolayı kimse kısa süreli almıyor. Ne desem bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    benimde üniden dolayı olan tecilim 31 aralıkta bitti başvuruyu 6 ocak’ta yaptım askerlik şubesinde. bilgisayardan baktığında mayısta gidiyo görüküyosun dedi ki onların önünde ne zaman gideceğimiz tarihi belli ama ispatlayamam :d şimdi 8. aya atmışlar garip bi durum.aynı senin gibi işede giremiyorum kısa süreli almıyorlar napıcam bilmiyorum

• hasanqa H kullanıcısına yanıt
    İş konusunda bende muzdaribim :)) 31 Aralıkta yaptırdım işlemlerini Mayıs 2020'de silah altına alınacaktır diye kağıtta yazıyor ama 8. Aya atmış. Salı günü aradığımda sistemde karışıklık yaşanmış düzeltilir dediler. Sosyal medyadan çok e devlete girer oldum. Bekleyelim bakalım. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Emrah1496

İş konusunda bende muzdaribim :)) 31 Aralıkta yaptırdım işlemlerini Mayıs 2020'de silah altına alınacaktır diye kağıtta yazıyor ama 8. Aya atmış. Salı günü aradığımda sistemde karışıklık yaşanmış düzeltilir dediler. Sosyal medyadan çok e devlete girer oldum. Bekleyelim bakalım. :))
    bi an önce şubeye gidin yakınsa benim gideceğim şube nevşehir merkezde ben ilçedeyim gidemedim bugün. yarın erkenden halletmeye çalışıcam. şu erken hizmet başvuru olayıda kalkmış ağustosa kadar beklenirmiya

• hasanqa H kullanıcısına yanıt
    Gittim buradan yapabileceğimiz birşey yok ilçeyi ara dediler. Aradığımda sistemsel bir sıkıntı var ben üstlerime bildiricem yakın zamanda düzeltilip sizi ararlar dedi karşıdaki kişi.

• Arkadaşlar iyi akşamlar . Bende tecilimi ocak ayında bozdurdum. Yedek subaylık , yedek astsubaylık başvurusu yaptım . Tercih yaparken şubeden yaptım orada ki görevli ortalamaya bakıyorlar senin ortalaman gayet iyi dedi ama ortalamam normal düzeyde 2.84 . Normal iibf bölümünden mezunum . Sizce şansımız kaç yedek subaylık olarak ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam sanırım sizde şubat celbinde gidemeyenlerdensiniz. Bir sorum olacaktı, şubatta gidemedikten sonra mayıs için tekrardan celp tercih işlemi yaptınız mı? Benimde askerlik durum belgesinde 04 olarak gözükürken, 08’e attı. Acaba diyorum tekrardan celp tercihimi yapmak gerekiyordu. Şubattan kaldığımız için öncelik bizde değilmi anlamıyorum, neden ağustosa sarkıyoruz ki..

• Crawmm C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konuda kafalar çok karışık :) ortalama önemli diyen de var önemsiz diyende. Bir de genelde mühendislik ağırlıklı alıyorlar diyorlar. Bana sorarsan tamamen şans işi ve o celp dönemi ihtiyaç olan asteğmen sayısına bağlı. Şubat celp dönemi çok az asteğmen alındı diyorlar. Mayısta ne olur bilemiyorum.

Ben de makine mühendisliği mezunuyum ve ortalamam 2.52 bakalım bir umuttur bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akordsuz -- 7 Mart 2020; 10:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAY-

Hocam sanırım sizde şubat celbinde gidemeyenlerdensiniz. Bir sorum olacaktı, şubatta gidemedikten sonra mayıs için tekrardan celp tercih işlemi yaptınız mı? Benimde askerlik durum belgesinde 04 olarak gözükürken, 08’e attı. Acaba diyorum tekrardan celp tercihimi yapmak gerekiyordu. Şubattan kaldığımız için öncelik bizde değilmi anlamıyorum, neden ağustosa sarkıyoruz ki..

Alıntıları Göster
    evet şubatta gidemedim.celp tercihini şubattada yapmamıştım tecil bozdurduktan sonraki aşamayı şubede yaptım.gerek yok sanırım artık celp tercihine.benimki de 04 olarak gözüküyordu haftaiçinde 08 yaptılar.şubenin dediğine göre 15 nisanda ağustosmu mayısmı belli olacakmış.şuanda ihtiyaç olmadığından nerdeyse herkesi ağustosa attıklarını söylediler.çevremdeki mayısta gidecek arkadaşlarımda ağustosa atılmış.

• Umarım mayıs celbi çıkar. Bütün işlerimi askerlik için erteledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: deof54

Bu mesaj silindi.
    düzeltmeyi ne zaman yapmışlardı?

• akordsuz A kullanıcısına yanıt
    Ortalama önemsiz. Kadro sayısı ile orantılı alım yapılıyor. Atıyorum, 10 tane bilgisayar mühendisi kadrosu var deniz kuvvetleri içinde, buna göre askerlik işlemleri yapılmış 100 bilgisayar mühendisi yükümlüsünden 10 tanesi rastgele seçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 8 Mart 2020; 10:53:43 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.