Şimdi Ara

379. Dönem (Mayıs 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.039
Cevap
15
Favori
222.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben şimdi izmirden antepe gidicem uçak biletini aldım pazar günü için iki şehirde de sokağa çıkma yasağı var bilet iptali vs. olmaz umarım
  • Zırhlı Birlikler Eğitim Ve Tümen Komutanlığı'nda askerlik yapacaklar varsa, bir WhatsApp grubumuz var. Gelmek isterseniz PM atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murphp M kullanıcısına yanıt
    Bak sana şöyle anlatayım: askerlik yerin belli olup gitmessen günlük 5₺ para cezası var. Lakin gbt yakalanırsan örneğin bir buçuk ay kaldığın gün sayısını 10₺ ile çarparsın o cezayı ödersin, ayrıca er isen hemen sevk ederler yedeksen bir sonraki celbde katılış yaparsın.

• 29 unda askerim Allah'ın izniyle dün akşam izlediğim bir video sinirlerimi zıplattı.Böyle oçları,devrecilik yapanlar bana denk gelirse ben dayanamam öldüresiye döverim.Suçlu yine ben olurum muhtemelen.Neyse ki insanlar Twitter da orda burda çok tepki gösterdiler.Bu itlerin sağlam bir ceza akmasını bekliyorum.Umarim askerlikleri bitmez şerefsizlerin http://https://youtu.be/aS0MgbsmZTQ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • santa rika kullanıcısına yanıt
    Er gideceksen üstüne bildir. İnsaflıya sorunu çözer. Subaysan ceza verirsin. Fiziksel müdahalede bulunması tavsiye etmem ayırmak dışında. Görüntülerdeki şeyler büyük suç. İnşallah cezasını da düzgün verirler. Şahsen benim askerim olsa bunlar verebileceğim en büyük cezayı veririm.

• arkadaşlar mezun erteli olarak 4 hazirana kadar ilişiği yoktur yazıyordu. Şimdi ise gün bittiği için sınıf ve tertibat bekliyor diyor. Fakat 1 ağustosa kadar ilişiği yoktur yazıyor. Ne olacak şimdi anlamadım. Dün şubeye gittiğimde yarın başvuru ekranı açılacak ordan seçersin yedek subay vs normal 6 ay dedilerdi.
  • Mayıs celbinde sınıflandırmam yapıldı Çanakkale yedek subay olarak ancak tecilim devam ediyor. Bugünler de tecili bozarsam ne zaman giderim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giden arkadaşlara sorum. Yol ücreti, ihtiyacınızı karsıladı mı? Biliyosunuz dönemden dolayı fiyatlar katlandı. Devlet geçen dönemlerdeki fiyatı mı yatırdı yoksa güncel uçak bileti fiyatını mı?

• santa rika kullanıcısına yanıt
    Ben de 29'unda askerim, umarım böyle tiplerin arasına düşmem.

29'unda gidecekler için whatsapp grubu face grubu tarzı bir şey var mıdır arkadaşlar?

2 NCİ KOR.İS.A. KH. VE KH.HİZ.BL./KAVAKKÖY
  • Fantomex kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde aynı telegram grubu veya başka bir grup kuruldu mu İzmir için nasıl iletişimde olabiliriz
  • Isparta Eğirdir Dağ Komando - Yedek Subay varsa iletişime geçsin gruba alayım.
  • merhaba bilecik 9. jandarma er varmı arkadaşlar iletişim kuralım istanbul 29.06.2020
  • quote:

Orijinalden alıntı: WillyOfShopaR

Bu mesaj silindi.
    İkinci cümledekileri yapınca son cümlede yazdığın şey oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3DCA2A8C8 -- 9 Haziran 2020; 15:6:35 >
  • Malatya ya çıkan var mı?

• Haziran sonunda gidecek arkadaşlar malzeme listesi falan yaptı mı acaba neler götüreceksiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ollicanolli O kullanıcısına yanıt
    Ben de ankara polatlı

• peacefulman P kullanıcısına yanıt
    Ben de elektirk elektronik mühendisiyim

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.