hocam ankarayı geçmek pek istemiyorum ya. kayseriyi de üniversitenin imkanlardan dolayı yazdım
hocam benimde sıralama 35k ailem zorla mimarlık yazdırmak istiyorlar bana. izmirde mimarlık tutsa giderdim ama antepte mimarlık tutuyo olsa olsa belki mersin üni. mimarlık olur biraz zor ama. onun yerine gidip dokuz eylülde inşaat okumak istiyorum
onun yerine derken? önce bence neyi istediğine karar ver. eğer mesleğini seversen kendini geliştirmen de arkasından gelir ve bunu severek yaptığın için pek yorulmuş da olmazsın. gördüğün gibi benim de öyle çok iyi yerler tutmuyo ama tutan yerler de var ve büyük ihtimal olacak. bilmiyorum aileni fazla kafana takma. ve antalyayı falan da zorlayacağını düşünüyorum kontenjanlardan dolayı. düşünmez misin?
hocam 30 bin orası ya:s ayrıca yeni açılmış bölümlere gitmeye kendi açımdan sıcak bakmıyorum :S
sen bilirsin hocam kağıtta ailenle yap bi tercih ama gece tek başına vicdanınla gir bence ösym'ye tercihleri
quote:
Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre
Trakya hayırlı olsun..
sağolasın hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme