Şimdi Ara

37m reel paraya 2.5 milyar(garanti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kendi pre.mi her zaman kendim aldım cafeciler iyi fiyat çekiyor
  • artık bu 1m ye alıom yorumlarından bıktım 100bıne gorsem almam onu alıonuz sona param gııtı hack yedım cart curt pls 1m den alıom dıe yorum yapmayın rıca edıom ama
  • gold pre daha avantajlı
  • walla bılmıom ama onur27_27@hotmail.com gel werem ama cabuk ol cıkıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: x10urx27

artık bu 1m ye alıom yorumlarından bıktım 100bıne gorsem almam onu alıonuz sona param gııtı hack yedım cart curt pls 1m den alıom dıe yorum yapmayın rıca edıom ama

kardeşim siz de enayi olmayın da taşıyıcı char açıp ordan kendi char ınıza letter ile yollayın bunu da biz söylemeyelim yahu ben yaptım ne param gitti ne de hacklendim
  • quote:

walla bılmıom ama onur27_27@hotmail.com gel werem ama cabuk ol cıkıcam

kardes verdiğin dosyalar için cok saol
  • np bunu msn dede söledım
  • bak arkadaşım son kez yazıyorum. sen mesajında demişsinki;

quote:

2.5 mılyardanda fazla paramıs oluo bence bu para gb almaktan iyi ve ucuzdur sımdıden ty

bende hatta birkaç arkadaş daha gb almanı sadece para yonunden tavsiye ediyoruz.

ama sen diyosanki diger avantajları da var haklısın bencede gold pre al o zaman.

yada sen inatla gb satanlara para kazandırmak istemiyorum illaki bana "en iyi hizmeti veren k2network e" para kazandıracagım diyorsan ( ki ben ikisinide tavsiye etmem ikisinede kazandırma ) yani sadece oyun parası kazanabilmek için pre alacaksan silver al derim. silver da da trina ve 1000 kc veriyor.

ilk başta ben senin yazdıgın mesaj a göre yorum yaptım. bide bi rica antipatik msjlar atıp tartışma zevkimizi kaçırma

not: gb alıpta hacklenin yada silinir diyorsun ya eger kafan çalışıyosa gb alıp da hacklenmezsin letter attırırsın yada gb aldıktan sonra bi ark ını arar başka yerden şifreni değiştirtirsin.silinme olayıda bu oyunda legal yada illegal para yada itemler silinebiliyor o yüzden senin ticaret yaparak kazandıgın parada silinebilir.

sonuç olarak : sen k2network e para kazandırmak istiyosun bende dupecilere kazandırmak istiyorum.

ama şunu bilki dupeciler bile bize k2networkden daha cok ilgi ve saygı gösteriyor.

• saol walla baya aydınlattın sılwerdekı lerı bılmıodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNameless

ben 250 bine gb alıom

bana da al maneste gel ben verem parasını
  • quote:

bana da al maneste gel ben verem parasın
  • Aslıdan güzel kağarın sadece gold preoluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: :MaTi:

37m==>25gb

1m==>1gb her yerde

al sana 2 bilinmeyenli denklem acaba hangisi daha karlı

edit: yazım hatası

demekki matematik önemliymiş..
  • bence gold pre daha avantajlı ...
    yararlı topic ....
  • saollasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: :MaTi:

37m==>25gb

1m==>1gb her yerde

al sana 2 bilinmeyenli denklem acaba hangisi daha karlı

edit: yazım hatası

gold prede %30 daha fazla ex %30 daha fazla item çıkma olasılığı item kilitleme her servere tektık sence hangisi daha karlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheNameless

ben 250 bine gb alıom

• biri avatarımı çalmıs ama nese
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.