Şimdi Ara

380 tl'ye sıfır ipad mini almayı düşünüyorum , sizce fiyat nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tanıdıktan 380 tl 'ye sıfır ipad mini aldım. Piyasa doğrultusunda bir yorum yapabilir misiniz?

• Çok iyi ben olsam alırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat iyide ipad mini yi ne yapacaksiniz hocam. Eskide kalmadimi artik.

• cakmaekol kullanıcısına yanıt
    Bir süredir iPad piyasasını araştırıyorum. Fiyat gayet iyi bence.

İzninizle bir kaç soru sormak istiyorum.

1- Hani sürümü kullanıyorsunuz?
    2- Kitap okumak için sizce nasıl? (iBooks ile)
    3- Tarayıcı performansı nasıl?
    4- Günümüz oyunlarını denediniz mi?
    5- Şarj durumu nasıl?

Cevaplarsanız çok memnun olurum.
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Açıkcası daha elime almadım. İpad konusunda ben de hiç bir şey bilmiyorum. Ama dostum ipad hakikaten güzel. Dokunmatiği özellikle bir harika. Ben de senin gibi kitap okuma maksadım 1 .sırada nasipse. İbooks tam nedir bilmiyorum pdf açabilme ipadlerde nasıldır lütfen bir arkadaş bizi aydınlatsın.
  • Bu Mesajı iPad mini kullanarak yazıyorum.

iBooks ile Pdf okuyabilirsiniz.
    iOS 8.4 kullanıyorum. Uygulamaların hepsi faal.
    Ben oturup test etmedim ama elimden düşürmeden 10 saatten fazla oyun, internet, müzik karışımı yapıyorum bazen.
    Batarya sıkıntısı çekmezsiniz kısacası.
    Tek eksiği retina ekran. Retina ekran iPad mini 2 ile minilerde başladı.
    Fırsatı olan mini 1 yerine mini 2 tercih etmeli.
    Mini 2 ile mini 3 arasında da en ölümcül fark Parmal izi okuyucusu. Mini 2 sanırım optimum cihaz.
    Geçtiğimiz Günler'de arkadaşım hediye Aldı sevgilisine bir teknoloji mağazasından, kampanya ile mini 3'ü mini 2 fiyatına satıyorlardı. Takip edilmesi gerekir bu tip kampanyaların.
    Konu nereden nereye geldi!! Haydi iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1g0rithm -- 22 Temmuz 2015; 22:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 yıldır ipad kullanıyorum 4 tanesi 1. Nesil 1 tanesi 2. Nesil olmak üzere 5 tane ipad mini satın aldım hatta şuan bu mesajı iapd miniden yazıyorum.

7.1.2 sürü kullanıyorum 1. Nesillerde gayet akıcı kasma falan yok 2. Nesi retina ekranlı olanda 8.4 yüklü oda çok akıcı ekranı çok çok kaliteli

Şarjı 10 saat 12 saat kullanmaya yetiyor totalde. Haftada maksimum 2 kez şarj ediyorum çok dizi izlersem 3

Güncel oyun derken 1-2 araba yarışı ve Simcity yüklü kasma falan yok
    Boyutları çok ideal diğer ipad ler çok büyük bu tam kararında

Tatildeyim şuan iphone uma bağladım nette bunla gezmiyorum arabama bağlayıp müziği burdan dinliyorum dizi izlemek çok keyifli.

İbooks da 2 kitabım var okuyorum ama Türkçe dil seçeneği henüz yok iBook ta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPad Mini Retina kullanıyorum. Pdf'lerim ve epub formatında bir sürü Türkçe kitabım var ve okuması gayet rahat. iTunes ile pcden atabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmaekol

Bir tanıdıktan 380 tl 'ye sıfır ipad mini aldım. Piyasa doğrultusunda bir yorum yapabilir misiniz?

Eger ios 6 li surum degilse gecmis olsun. Bunun disinda ipad mini ile kullanilabilen en iyi browsef dolphin dir. Reklamlari engelleme ozelligi sayesinde donma kasma atma ortadan kalkiyor.

Hayirli olsun. Bir seyi halledemediginizde danisabilirsiniz pm ile.

• Cihaz yeni alınmış 18 ay garantisi var. Sence ios6 mı vardır? Çok bir Muhakeme yapamıyorum, çünki anlamıyorum.

• a1g0rithm kullanıcısına yanıt
    Hocam pdf okuma olayı nasıl? Tab 3 ten yazıyorum bunda donuyordu biraz pdfler.

• cakmaekol kullanıcısına yanıt
    Donma ve benzeri sıkıntılar hiç yaşamadım.

Apple ürünlerinde yaşanması muhtemel sıkıntılar hep dile getirilen sıkıntılardır ve bu sıkıntıları bir şekilde çözmeyi öğrenirsiniz. Bunlar neler olabilir?

-Arkadaşımdaki e-book'u Bluetooth ile alamıyorum.
    -40 GB kitap barındıran bir hdd'm var ama iPad'e takamıyorum.
    -film yükledim ama altyazı nasıl açacak bu alet?
    -torrent programı Çalışır mı?
    Vs vs vs...

• Gercekten de iyi bir fiyat. Evinde internet de varsa bilgisayarı unutabilirsin. Muadili olarak ipad2 kullanıyorum uzun zamandır. iOS 7.1.2 ile devam ediyorum ama en kısa sürede Sürümü güncelleyeceğim. İos6'lı Sürüm değilse geçmiş olsun diyenlere itibar etme.. Malum forumda, ülkemizde olduğu gibi eski kafalı insan çok. İos8.4 ile de gayet stabil bir kullanım sunduğunu öğrendim ki ios9 çok daha stabil olacağından direk güncelleyebilirsin de..

• a1g0rithm kullanıcısına yanıt
    Eğer pc ihtiyacı olmadan torrentten film indirme ve altyazı problemi olmadan izleme sunan bir yol varsa bu harika olacaktir.

• mininin çözünürlüğü ppi değerleri çok kötü apple ye yakışmayan bir model. biraz daha karıp 3. el daha üdt bir model alınabilir

• Ben olsam ipad mini almazdım onun yerine ipad mini retina falan alırdım, mini'de yanlışım yoksa a5 işlemci var buda demek oluyorki 4s ile aynı güçte çok yavaş yani a6 olsa alınabilirdi
  • Arkadaşlar ipad için whatsapp programını kurmanın bir yolu var mıdır? Veyahut muadili bir uygulama..
  • Alinir hocam fiyat iyi

• Retina alın keyifli ibooks deneyimi için..
  • İpad Mini'yi 2 buçuk yıldır kullanıyorum. Çok fazla oyun oynayan biri değilim. Oyun konusunda yorum yapamayacağım.
    Su an 8.4 yüklü ve hala ilk gündeki hızında. Bu da zaten iosun androide attığı fark.
    Uygulamalarda, safaride en küçük takılma yok. Kitap, gazete okumak, dizi izlemek benim için hala büyük zevk.
    380 tl çok iyi fiyat. Ben 32 gb 3g li olarak 1250 tl almıştım. 2 buçuk yılda o fiyatı bile sonuna kadar haketti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.