Şimdi Ara

3800 TL PC TOPLUYORUM KARASIZIMMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yakup26

quote:

Orijinalden alıntı: experienced

quote:

quote:

Dostum o.c. Yapmayacaksan K işlemciye boşuna para yatırma, z97 anakart ta boşuna alma

dostum o.c yapmayı saten anlamadım bıgun ögrenırız ama sız öyle dıyıyorsanız oyle olsun

o.c okadar fark ettiriyormu hem

oda kafamda kaldı

Dostum O.c. demek ekstra soğutma demek, stok fan ile yapacağın o.c. bir yere kadardır. tamam hadi yaptın diyelim, daha iyi soğutmanın masrafı da var demektir ve daha fazla enerji harcaması sistemi daha çok yorması da demektir. O.c. için sistemine K serisi işlemci ve z97 gibi bir anakart alacağına b85 ve normal işlemci al , arta kalan paran ile 120gb ssd al, kendi adıma ben böyle yapardım. oyunlarda zaten 150 fps alırken o.c yapıp ta 155 görsen ne değişir ? kendi adıma i7 gibi bir işlemci de o.c. gereksiz. özellikle maddi limitin belli ise, ben aşarım bu limiti sıkıntı yok diyorsan, problemde yok ama anakartlara verilen paralara acıyorum, hatta işlemcilerinde çok abartılmasına ne gerek var ? bu aldığın işlemci SLI yada CF yapacak olsan bile haydi haydi yeter, ileriye yatırım olayıda tamamı ile fasa fiso.

o.c oyuna bı katkısı olmaz işlemlerde kullanılır ornek 3.0 ghz ilemciyi 3.2 yapar oyuna katkısı yok

çizim yapıyorum ama

Valla dostum sen bilirsin, ben de solidworks kullanıyorum ama cebimde 3800 tl para olsa senin sistemi mi alırım ? Hayır alamam LEON-X in tavsiyesini tek farkla alırım, ekran kartını nvidia yaparak alırdım. Karar senin.

• quote:

quote:

quote:

Dostum o.c. Yapmayacaksan K işlemciye boşuna para yatırma, z97 anakart ta boşuna alma

CPU:
    INTEL i7 4770 3.40 GHz, Quad Core, Socket 1150, 8MB, 22nm, 84W
    ANAKART:
    ASUS Z97-AR, Z97, DDR3, Socket 1150

BELLEK - RAM:
    KINGSTON 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 HYPERX (KHX1600C9D3K2/8GX)
    HARD DISK:
    SEAGATE 1 TB HDD SATA III 64 MB 7200 rpm ST1000DM003
    EKRAN KARTI:
    SAPPHIRE R9 290X TRI-X OC, 4 GB, PCIExp Ekran Kartı, DDR5, 512 bit, 1040/5200
    KASA:
    THERMALTAKE Element T Siyah 700W Kasa (2adet 20cm Fan + 12 Cm fan) VK97021N2Z
    HARD DISK - SSD:
    TOSHIBA 60GB SATA3 2.5'' 534/450 SSD THNSNH060GBST4PAGA

ozaman böyle sepete ekleyeyimmi

bence o anakartı alma dostum , arkadaş önermiş asrock b85 killer gayet güzel bir anakartır ve dahili ses kartı + killer network etherneti ile seni memnun eder, z97 de olmayan iki güzel özellik. sana z97 ne artı katacak ? söyleyeyim o.c. yapayacaksan ve göz boyayan gereksiz şeyleri hariç koca bir hiç.

CPU:
    INTEL i7 4770 3.40 GHz, Quad Core, Socket 1150, 8MB, 22nm, 84W
    ANAKART:
    ASUS H87-PLUS, H87, DDR3, 3x PCIExp, Socket 1150, OB VGA
    KINGSTON 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 HYPERX (KHX1600C9D3K2/8GX)
    HARD DISK:
    SEAGATE 1 TB HDD SATA III 64 MB 7200 rpm ST1000DM003
    SAPPHIRE R9 290X TRI-X OC, 4 GB, PCIExp Ekran Kartı, DDR5, 512 bit, 1040/5200
    KASA:
    THERMALTAKE Element T Siyah 700W Kasa (2adet 20cm Fan + 12 Cm fan) VK97021N2Z
    HARD DISK - SSD:
    KINGSTON HyperX 120GB 2.5'' SATA III 510/555 Ssd Disk (SH103S3/120G)

1. SİSTEMİ DAHA İYİDİR BUMU

• Seçtiğin kasanın psu'su kötü, 700w değil.

Kasa içi kablo gizleme kanalları yok.

Usb 3.0 desteği yok.

-

Bütçen dahilinde, sana ssd'li + depolama diskli, kaliteli soğutmaya sahip ekran kartı ve kasalı sistem önerdim, ister al ister alma tabi, tercih senin ama yaptığın sistem olmamış.

Sonuçta burada insanların parası boşa gitmesin diye uğraşıyoruz.

Önerdiğim sisteme de EKSİ veren sivri zeka arkadaş kimse daha iyisini önersin, ya da yorum yazsın kimse o artık, öyle eksi vermekle olmuyor bu işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Seçtiğin kasanın psu'su kötü, 700w değil.

Kasa içi kablo gizleme kanalları yok.

Usb 3.0 desteği yok.

-

Bütçen dahilinde, sana ssd'li + depolama diskli, kaliteli soğutmaya sahip ekran kartı ve kasalı sistem önerdim, ister al ister alma tabi, tercih senin ama yaptığın sistem olmamış.

Sonuçta burada insanların parası boşa gitmesin diye uğraşıyoruz.

Önerdiğim sisteme de EKSİ veren sivri zeka arkadaş kimse daha iyisini önersin, ya da yorum yazsın kimse o artık, öyle eksi vermekle olmuyor bu işler.

sistemini begendım ama ekran kartını 290 degıl 290x isityiorum arada baya performans farkı var diye biliyorum 290 nın onunda 780 var onu alırım o daha mantıklı amma uzun ömürlü pc istiyorum

• O iki karta da vereceğin fiyat farkına değecek bir performans farkı yok, ayrıca ekran kartları sistemler de en çabuk güncelliğini yitiren parçanın başında gelir, 290'ın yetmediği yerde 290X' te çok farklı olmayacak.

İncelemesi:

http://www.legitreviews.com/sapphire-vapor-x-r9-290-tri-x-oc-video-card-review_139177
  • quote:

Orijinalden alıntı: CS-GO

quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

quote:

quote:

İşlemciye çok para ayırmışsın. i7 4770K ya kodlama vb. işlerle uğraşmıyorsan gerek yok. i5 çarpan açık bir işlemci yeterli olacaktır. Oyunlarda işlemci çok bir fark yaratmaz. O bütçeye R9 yerine GTX 780 4 GB al. Kasayı Corsair 300R 600W al. Mutlaka bir SSD almaya çalış.

Gtx 780 4gb ?

GTX780 Nvidia adlı elektronik aygıtlar üreten şirketin son kullanıcılar için ürettiği grafik kartlarından biridir.

Hocam onu biliyorum 4gb 780 için bu soru işareti.

yılın faili olmuşum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşlemciye çok para ayırmışsın. i7 4770K ya kodlama vb. işlerle uğraşmıyorsan gerek yok. i5 çarpan açık bir işlemci yeterli olacaktır. Oyunlarda işlemci çok bir fark yaratmaz. O bütçeye R9 yerine GTX 780 4 GB al. Kasayı Corsair 300R 600W al. Mutlaka bir SSD almaya çalış.

Gtx 780 4gb ?

GTX780 Nvidia adlı elektronik aygıtlar üreten şirketin son kullanıcılar için ürettiği grafik kartlarından biridir.

Hocam onu biliyorum 4gb 780 için bu soru işareti.

yılın faili olmuşum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.