Şimdi Ara

381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
23
Favori
119.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam yer yer değişir ama genelde 5. misal bizim köyde Türkiye'nin en merkezi Nevşehir gibi bi yerin köyündeyim ben sağlık ocağı 1 gün tam gün 1 gün yarım gün 1 gün hiç yok sağlık ocağını arayın doktor varsa 2 dk sürmüyor zaten soru soruyor sadece boy kilo hastalığın var mı ameliyat oldun mu vs. 1 saatin var

bu arada hocam aile hekimine gittikten sonra önce aile hekimin onay veriyormuş sonra askerlik şubesine düşüyormuş orası da onaylayınca e-devlete düşüyormuş daha sonra celp tercihi vs yapabiliyormuşsun. Askerlik şubesini aradım görüştüm yarın bak aile hekimin onaylar onaylamaz bende burdan onaylarım dedi oradaki görevli abi. Aile hekiminden sonra acele etme yani yarın halledersin tercih işlemlerini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MKAMusty -- 5 Ağustos 2020; 16:4:45 >

• Arkadaşlar, benim tecilim eylülde bitiyor. Başvuru halinde hangi celp dönemine gelir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKAMusty M kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler hocam. Şube olarak kütüğündeki şubeyi mi arıyorsun yoksa herhangi bir şube girip onaylayabiliyor mu direkt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sultansari kullanıcısına yanıt
    ben kütüğümdekine aradım. hatta nevşehiri aradım avanosa bağladılar sen yinede kütüğüne göre ara istersen
  • Beyler bi telegram yada whatsapp grubu kurup genel olarak haberleşelim diyorum eğer herkes için uygunsa. Belki erken gelebilir kasım celbi ama şimdiden genel olarak haberleşirsek birbirimize daha iyi yardımcı oluruz diye düşünüyorum
  • Aile hekiminden askeri hastaneye sevk edilen oldu mu hiç arkadaşlar?
    Telegram grubu var önceki mesajlardan bulabilirsiniz.

• Hayırlı geceler. Kasım celbi için sınıflandırmamız ne zaman belli olacak acaba? 24 ekim gibi bir tarih gördüm ama bana biraz uzun gibi geldi...
    Şuan ki 381. Döneme bile baksak aslında dediğiniz tarihten daha sonra olucağını işaret ediyo yani 24 ünden bile daha geç olabilir bence

• ODYOMRTRİST O kullanıcısına yanıt
    Yedek subaylık çıkmaz ise tekrar tecil edip polislik sınavlarına girmeyi düşünüyorum hocam vakit kalır mı sizce?

Benim tahminim ekimin son haftası ya da kasımın 1 2sinde en geç belli olur. Tecil hakkınız varsa öğrendiğiniz de tecil ettirme hakkınızda var zaten ama polislik sınavı başvuru tarihini felan bilmiyorum bişey diyemem

belli değil zatende KPSS den sonra olacaktır diye düşünüyorum. Yinede teşekkürler hocam

Anladım hocam umarım dilediğiniz gibi olur plânınıza uyar iyi akşamlar

Hepimizin inşallah hocam. iyi geceler

• Alish1905 A kullanıcısına yanıt
    Bulamadım rica etsem tekrar atarmısın

• Forumdan bir arkadaşın kurduğu telegram grubu katılabilirsiniz.

telegram
    TSK 381. DÖNEM (KASIM 2020)
    https://t.me/tsk381donemi

• Başvuru Tarihi
    07/08/2020

Başvuru Durumu
    Sınıflandırılmanız Bekleniyor.

Hayırlı olsun bakalım. Başvuruyu yaptık bekliyorum.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Ben de bugün rüyamda ; yerler açıklanıyor, bursa da havacı yedek subay çıkmıştı

Otobüse biniyordum en son

• quote:

Orijinalden alıntı: Bernoulli Denklemi

Hayırlı olsun.

Ben de bugün rüyamda ; yerler açıklanıyor, bursa da havacı yedek subay çıkmıştı

Otobüse biniyordum en son
    Bursa iyidir memleketim buyrun gelin bekleriz efendim. :) Teşekkür ederim hocam, hepimiz için hayırlısı olsun. İnceden bi endişelenmiyor değilim yalan söyleyemeyeceğim.
  • Bernoulli Denklemi kullanıcısına yanıt
    Benim de hayalim hava yedek subay ama bu kasım celbi sanki Türkiye tarihinin en yoğun başvuru alan yedek subay şansının en az olduğu dönem gibi geliyor bana baya karamsarlaştım hocam.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.