Şimdi Ara

382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.312
Cevap
28
Favori
296.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 172 NCİ ZH.TUG. 8 İNCİ HD.A. KH. VE KH.TK./YEŞİLYURT Şubat Grubunda Şırnak gidicek varsa Ulaşsın Şimdiye kadar kimseyi görmedim Buraya giden

• quote:

Orijinalden alıntı: ertobelli

herkese merhabalar, aile hekimine gittim. gözlerimde sorun olduğu için hastaneye yönlendirdi. ama boy kilo falan her şeyi yazdı kağıdı bana verdi. hastaneden de aynı şekilde askerliği yapması elverişlidir diye kağıt aldım. doktora sordum başka işleme gerek var mı diye bu kağıdı askeriye ye götür biz pandemi hastanesiyiz dedi. normalde aile hekiminden sonra sağlık bölümü tamamlandı yazısı ile yeşil olması lazım. bu kağıdı askeriyeye götürmeme gerek var mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi? ve son olarak ben ankaradayım illa genel merkezine mi gitmem gerek yani mamağa, yoksa diğer ilçelerinde ki askeri şubelere gitsem oluyor mu?

Hocam hastaneye sevk durumlarından sonra o belgeyi askerlik şubesine götürmeniz gerekiyor. Aynısı başıma geldi. Bende götürmedim sistemden onaylanmasını bekledim ama sevk durumunda kağıdı şubeye götürmemiz gerektiğini şubeyi arayınca öğrendim. Bulunduğunuz ilçedeki şubeye götürseniz yeter. Kağıdı verince orada askerlik işlemlerinizi tamamlarsınız.

Edit. Hastanede doktorun onaylayıp size verdiği kağıtları şubeye götürmeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 7 Şubat 2021; 13:44:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iam

Arkadaşlar bu işlemler sonrası E-devlette bulunan; Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri menüsünden seçimlerimi yaptım.

Ancak celp seçimlerinde bir şık vardı;

Celp ve Sevk Dönemi Tercihi SıralamanızSıraCelp ve Sevk Dönemi1MART 2021

ve bunu seçip tamamladım. şimdi ne olacak?

Başvuru Durumu

Sınıflandırılmanız Bekleniyor.

diye de yazıyor.

Alıntıları Göster

Bekleyeceksin.

• ne bilim ben ya adamı kullanıcısına yanıt

hocam teşekkür ederim. yazdığım günden 1 gün sonra götürdüm işlemlerimi hallettim

• Ben muayene için gittiğim doktor bana belge vermedi sistem onayladı askerlik durum belgesi 19/04 olarak güncellendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertobelli

herkese merhabalar, aile hekimine gittim. gözlerimde sorun olduğu için hastaneye yönlendirdi. ama boy kilo falan her şeyi yazdı kağıdı bana verdi. hastaneden de aynı şekilde askerliği yapması elverişlidir diye kağıt aldım. doktora sordum başka işleme gerek var mı diye bu kağıdı askeriye ye götür biz pandemi hastanesiyiz dedi. normalde aile hekiminden sonra sağlık bölümü tamamlandı yazısı ile yeşil olması lazım. bu kağıdı askeriyeye götürmeme gerek var mı yoksa biraz daha bekleyeyim mi? ve son olarak ben ankaradayım illa genel merkezine mi gitmem gerek yani mamağa, yoksa diğer ilçelerinde ki askeri şubelere gitsem oluyor mu?

hocam geçmiş olsun gözünüzde ne gibi sıkıntı vardı

• Arkadaşlar Selam,

Yedek subaylık için başvuru yapacağım. Söyle bir duyum aldım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Askerlik şube üzerinden başvurunuzu yapın dediler. Kendin e-devlet üzerinden yapman şansını azaltıyor dendi. Doğruluk payı var mıdır?

• ragnares R kullanıcısına yanıt

Emin olun yok öyle bir şey.Zaten çoğu şube mecbur kalmadıkça işlem yapmıyor,e devlete yönlendiriyor.Boş safsata.

• ımnayeon I kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, hayırlı günler dilerim.

• Gebeskeli G kullanıcısına yanıt

18 şubat yemin töreni varmış(herkesin aynı mı orasını bilmiyorum). yemin töreni aileye açık değilmiş direk dağıtılacakları birliklere teslim edileceklermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsRaRenGiZ41 -- 8 Şubat 2021; 18:44:27 >
  • EsRaRenGiZ41 kullanıcısına yanıt

Dağıtımlar tüm Türkiye için açıldı mı yoksa hala sınırlı şekilde mi oluyor ?

• ımnayeon I kullanıcısına yanıt

Dağıtımda, direk acemilik yapılan yerden alınıp araçlarla götürüyorlarmış.

• Tilkiii06 T kullanıcısına yanıt

Hocam Gözümde astigmat var a2f7 yazdı ama anlamını bilmiyorum a7f2 de olabilir emin değilim.

• Arkadaşlar, tecil iptal başvurusu yaptım henüz onaylanmadı, hizmet tercihini yapayım mı? yoksa tecil iptal başvurusunun onaylanmasını mı bekleyeyim?

• L

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuztürkü55 -- 12 Şubat 2021; 1:22:59 >
  • YEDEK SUBAY EĞİTİMLERİ TEK PART!!

• arkadaşlar bir sorum olacak idi.Atlet için askılı veya yarım kol fanila tipi olması gerekiyor diye birr zorunluluk var mı ? Arkadaşın dediğine göre gömlek bir düğme açıkken özellikle yaz aylarında altta fanilanın görünmesi gerekiyor falan diyorlar?Bilginiz nedir ?

• Arkadaşlar merhaba benim göz ve burun sıkıntılı alerjik rinit. Bahar aylarından başlıyor sonbahara kadar devam ediyor.Benim her gün damla ve burun için sprey kullanmam gerekiyor. Askerdeyken bu mümkün müdür acaba ? Devlet hastanesinden rapor alıp bu raporla çözebilirmiyiz ?

• Şimdi başvurduğumda mart gözüküyor celp bu marta başvurunca mayısamı gidiyoruz bilen varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.