Şimdi Ara

384 bit ekran kartlı bilgisayara hangi seçenekle format atacağım 64 bit mi 32 bit mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün toplama pc aldım ekran kartı 384 bit format atacağım ne ile atabilirim Windows 8.1 64 bit mi 32 bit mi ? Seçeneklerde 384 bit yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IUçanAdamSabriI -- 1 Şubat 2015; 17:20:04 >

• Onunla formatın bir bağlantısı yoktur,Ram 4gb ve üzeri ise 64 bit düşük ise 32 bit kurun.
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    sağol kardeş
  • Eğer ram 2 gb ve üzeri ise 64 bir kurmanı tavsiye ederim. 64 bit işletim sistemi daha hızlı çalışır. 4 GB ve üzeri ise 32 bit kesinlikle kurma. Çünkü 32 bit işletim sistemi ramini tanımaz.
  • peki sizce windows 8.1 mi kurayım yoksa windows 7 mi ? özellikler:  384 bit ekran kartlı bilgisayara hangi seçenekle format atacağım 64 bit mi 32 bit mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IUçanAdamSabriI -- 1 Şubat 2015; 19:36:17 >
  • Forumda yapılan yorumlara göre windows 8.1 hızlı diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Forumda yapılan yorumlara göre windows 8.1 hızlı diyorlar.

Peki kardeş sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİSC0VERY

Forumda yapılan yorumlara göre windows 8.1 hızlı diyorlar.

Windows 8 kesinlikle daha stabil. Usb hdd harici hdd gibi parcalari daha hzili okuyup yazabiliyor. Kopyalama ve yazma hizlari daha hizli. Bizzat test ettim iki sistemimde oejinal windows. Bende 8 derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.