Direk diğer döneme atıyor Bir daha kuraya giriyorsun Sanırım benim bir daha çıkmadı |
384. Dönem (Ağustos 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (6. sayfa)
-
-
26.07 benim de
-
devrelerim dün baktım 28.07 yazıyordu bugün bendede 26.07 yazıyor.şimdi bugün açıklama yapmış cumhurbaşkanı 16.07-26.07 arası bayram tatıiliymiş bizi etkiler mi sizce ? ben daha alışveriş yapmadım :D -
Tescili bozdurdum en erken hangi ay gidebilirim -
bence bağlı bulunduğun askerlik şubesini bi ara en doğru bilgiyi onlar veriyo. yoklamanı yaptırdıysan 16 temmuzda yerin açıklanabilir.
-
arkadaşlar bağlı bulunduğum şubeyi aradım iskenderun denizcilik diyo fakat e devlette birşey gözükmüyo. açıkcası kafam karıştı. askerlik şubesi, yer açıklanmadan sistemden böyle bir bilgiyi görebilir mi?
-
Sınıflandırman daha önceki celp dönemlerinde yapıldıysa olabilir, askerlik şubesi herşeyi görebiliyor doğrudur yani, ne zaman gideceğini de sorsaydın
-
bakalım bi daha arıycam memurun bademciklerde sıkıntı vardı herhalde sık sık öksürüyodu fazla bunaltmak istemedim:D
-
Umarım herkesin gönlüne göre olur arkadaşlar yapalım da bitsin artık :)
-
Ben aradım şubeyi onların da bilgisi yokmuş 16sında belli olur dediler -
Lisans endüstri mühendisliği ve önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum.
Yedek Subay : Evet
Yedek Astsubay : Evet
Er : El mahkum... :)
Hadi hayırlısı açıklandığında burada güncellerim aynı yere düşen bir arkadaş bulursak body aramakla uğraşmayalım, herkes için hayırlısı.
-
Bende özel bi kurumda matematik öğretmeniydim arkadaşlar.
yedek subay astsubay hepsini işaretledim.
işten ayrildim bakalim şansımıza neresi çıkacak. Zaman yaklaştıkça heyecan artıyor😀
herkes için hayırlısı olsun. -
Cuma günü açıklanacak yerler heyecanla bekliyoruz hakkımızda hayırlısı -
quote:
Orijinalden alıntı: adv11
Tescili bozdurdum en erken hangi ay gidebilirimHocam yeni bozdun ise Kasım celbine tabisindir. Kasım celbi başvuruları 31 ağustos a kadar devam ediyor. Yani yerin vs Eylül de falan belli olur sanırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: arifakintiHocam yeni bozdun ise Kasım celbine tabisindir. Kasım celbi başvuruları 31 ağustos a kadar devam ediyor. Yani yerin vs Eylül de falan belli olur sanırım
Alıntıları Gösterevet yeni bozdum aile hekimine gideceğim kontrole
çok geçmiş ya bilseydim mayısta bozardım
-
aradımda sonbaharı bulur gitmek istesen bile şuan gidemezsin fln demişti
-
Aynen 31 mayıs tan önce bozsaydın şimdi bu cuma yerin belli olurdu. Sağlık olsun
-
Bu dönem giden az oluyor herhalde. Konuda hareket yok. -
Arkadaşlar askerlik durum belgesindeki tarihler değişmiş. Sanırım sevk tarihleri belli olmaya başladı. E devletteki belgesi değişen var mı?
-
Kafileler belli olmuş arkadaşlar. 26.07 olarak kalmış benimkisi. Sanırım ilk kafile. E devlet askerlik durum belgesinden bakabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X