Şimdi Ara

3850+4850 CF olur mu ki???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu soruyu sormak için erken olabilir ama 3850 ve 4850 cf yapılıp kullanılabilir mi acaba? Bilgisi olan ya da tahmin yürütecek olan var mı?

• 3870 ile 3850'nin yapilabilmesinin sebebi ikisinin de tamamen ayni GPU olmasiydi. Simdi de ayni sekilde 4870 ile 4850 yapilabilecektir.

Ama 4000ler ile 3000ler farkli oldugu icin, yapilabilecegini zannetmiyorum.
  • Tüh diyor, 3850'mi satılığa çıkarmaya niyetleniyorum o zaman :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

3870 ile 3850'nin yapilabilmesinin sebebi ikisinin de tamamen ayni GPU olmasiydi. Simdi de ayni sekilde 4870 ile 4850 yapilabilecektir.

Ama 4000ler ile 3000ler farkli oldugu icin, yapilabilecegini zannetmiyorum.

ati 1 ay önce bi tablo yayınlamıştı galiba orda 4000 serisinin 3000 serisiyle de CF yapılabiliceği gözüküyodu ancak tabloyu bulamıyorum FX57 nin haberiydi diye hatırlıyorum
  • Dur dur Tahmin yurutuyorum yaw, bi bilgiye rast gelmedim bu konuda henuz. Ben de merak ediyordum ve biraz arastirmistim ama bir seye denk gelemedim.
  • Ama süper olmaz mı, insanlar elindeki kartları satmadan cf yapar. AMD için büyük atılım olur. Hybrid cf gibi bir şey olabilir belki.
  • 3xxx ve 4xxx ile cf yapılabileceği söylenmişti. PeGaSuS@01 inin de dediği bir haber vardı. Sanırım Ati bunu gözardı etmeyip kullanıcı için faydalı birşey yapmış olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haberi hala bulamadım tüm neti dolaştım hala yok ama iyi hatırlıyorum 4xxx serisiyle carma CF oluyodu yanlız kaynak gösteremiyorum malesef neyse kart bi çıksın anlarız ne mal olduğunu beklenen performansı da vermeye bilir sonuçda 2 farklı gpu sözkonusu test sonuçlarını görmeden hareket etmemek lazım bu tip karmaşık yükseltmelerde
  • Aynı GPU olrsa olur. Yksa farklı GPU lar ne C.F ne de Sli olr.
  • 3850+3870 oluyor ama. Aynı gpu sayılmazlar. Artı hybrid cf var. Karışık bir durum doğrusu.
  • 3850 ile 3870 aynı GPU, sadece saat hızları değişik.

4000'ler ile 3000'ler CF yapılabilirse çok şaşırırım (ve AMD'yi çok takdir ederim)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.