Şimdi Ara

3870 i me ne oldu 6850 uyarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun öncelikle eski kartım olan hd 3870 ten kaynaklnıyor diye düşünüyorum. ekrana verilen görüntü böyle ufak kare lerden parçlanmış bi şekilde satranç tahtasını andırıyor 2-3 dakika sona ise ekran tamamen mavi oluyor yazılar siyah oluyor.

sistemim: cpu, e 8400, ram; 2 gb ocz 800 mhz anakart; gigabyte p35 ds3r rev2.1 Psu; high power 500 w

ekran kartı almak istiyordum uzun zamandır zaten buda bi vesile oldu.

http://www.hepsiburada.com/Liste/his-ati-hd6850-1gb-256bit-gddr5-directx-11-native-hdmidual-dl-dvidisplay-port-pci-e-21-ekran-karti/productDetails.aspx?hbcid=3329850&productId=bd56492&categoryId=204

bu kart sistemimle tam uyum sağlarmı bi sorun yaşarmıyım ? yada max 350 tl olmak kaydıyla ki 300 civarı na yakın olursa daha iyi olur malum öğrenciyiz, hangi kartların tavsiyelerinde bulunursunz şimdiden teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kartının ramleri bozulmuş gibi görünüyor 6850 için güzel fiyat alabilrisin performans artışına da değer
  • sistemin diğer özellikleri ne bakarak bi uyumsuzluk çıkartmaz değilmi ?
  • ramide 4 gb yapmalısın
  • karta param ancak yetiyor maalesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanyerci

karta param ancak yetiyor maalesef :(

o zaman daha sonra 2 gb eklemelisin aksi taktirde oyunlarda ani fps düşmesi yaşayabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

6850 yerine bunu alsam
    http://www.hepsiburada.com/Liste/his-6790-fan-1gb-256bit-gddr5-native-hdmidl-dvidp-pcie-01-his-016-01050-ekran-karti/productDetails.aspx?productId=bd130658&categoryId=204
    bide
    http://www.hepsiburada.com/Liste/hi-level-2gb-800-1gbx2-ddr2-ram-hlv-pc6400dk2g/productDetails.aspx?productId=bd71606&categoryId=47
    alsam nasıl olur? 4 gb yapmsam olmazmı yani okadar oyuncu bi kişiliğim yokta .s

eğer çok fazla oyun oynamıyorsanız ve oynadığınız oyunlarda yüksek grafikli değilsi 5770'de alabilirsiniz fazladan 6850'ye para vermemiş olurusunuz

• aslında bu sene öss ye de hazırlanıyorum yani çokta ahım şahım bişey almak gönlüm el vermiyo. şimdilik idare edecek gibi de olsun tatillerde geldiğimde oyunları da iyi oynatsın 3870 gayet yetiyordu ama vakti geldiğinin farkındaydım.
  • birde sistemimde 3 tane dahili bi tane harici sabit disk var. güç kaynağı sıkıntısı olurmu ?
  • quote:

aslında bu sene öss ye de hazırlanıyorum yani çokta ahım şahım bişey almak gönlüm el vermiyo. şimdilik idare edecek gibi de olsun tatillerde geldiğimde oyunları da iyi oynatsın 3870 gayet yetiyordu ama vakti geldiğinin farkındaydım.

o zaman 5770 almanız daha iyi olur. sanırım vatan pc de %25 indirimle 200 tl civarına geliyordu onlara bakabilirsiniz
  • hepsi burada dan gelmez o sipariş başka bi yerden al.
  • Küçük bi hediye çekim vardı onu da kullanırım diyordum :/
  • vatan computerin %25 indirimini bekle 283 liraya aldım powercolor hd6850 yi

ayrıca ekran kartından ümidini tamamen kestiysen fırınlamayı dene
    forumda bir arkadaş detaylı şekilde video ile anlatmış nasıl fırınladığını falan bir ihtimal düzelebilir
  • hepsiburada ya sipariş vermiş bulundum artık :/ gelmesini beklicem zaten acelem yok çalışmam gereken öss var :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.