Evet yıllardır sorulur ardream char fs takabilir mi diye alın takıyor sordum girebiliyorum dedi ardreama.
+65 de tpt yemiş karakter.
Nickin otonaziistermisin...
o kadar kascam bide 59 a düşürcem gereksiz
quote:
Orijinalden alıntı: Sylar.
o kadar kascam bide 59 a düşürcem gereksiz
70 den 80 e kasmaktan daha zor olamaz Şöyle bir durum var ki o char eskidir bilmem hangi patchdir ama master açılmadan 70 görevini alamıyorsunuz master açınca ardream giremiyorsunuz. 70 itemi yapıp lvl düşersenizde rlb giremiyorsunuz.
girebiliyorum demiş arkadaş ama yalan sanırım
o char 74 lvl de ban yemiş 35 olarak açılmış ardreamda görmüştüm girebiliyor 150 tl istiyordu chara.
o char 74 lvl de ban yemiş 35 olarak açılmış ardreamda görmüştüm girebiliyor 150 tl istiyordu chara.
iyy sansa bak herifteki
yakında 80e kasarlar çift fs ile ardream yaparlar
güzel char
@Eren
koxper misin?
o +7 fs li adamı tanıyorum adam ve arkadaşları 73 lwlde aynı gün 4 kişi ban yediler hepsininde fsleri +6 ve +7 di gülmekten öldüm 35 lwlde banları acılınca oynu bırakacaz filan diyorlardı demek devam etmişler
aslında +8 fs olcak mukemmel olurdu .. ama buda guzell.. gorsem saglam bırı derdım kendımce.. vs yapmak ısterdım teketek :)) herhangı bır jobla yapardım ona karsı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme