Şimdi Ara

39 YTL'YE PS3 OYUNU SİZCE NASIL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya ben de hep fezadan alıyorum ama o listeden farklı birşey yaşamadım hiç bir de gidip kendim yüzyüze görüşüp alıyorum sadece 2 oyunu konsol merkezi com dan aldım ordan da çok memnun kaldım
    asıl soracağım şey şu fezadan uygun yer derken neresi dostum istanbul da mı acaba bililendirirsen sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

MHos avukatı mısın nesin sen hocam Feza'nın...Feza'dan uygun yerler var işte hocam bunu söylemek karalamak mı oluyor anlamadım ki, anladık Feza iyi hoş tamam....
  • transformarsı aldım hocam ben 69 ytl den daha düşüğe yok 39 ytl aldık gelince haber veririm size
  • transformars geldi ürün sıfır jelatininde küçük kutu şaşılacak bir olay tavsiye ederim.

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/KRAL_KELEPIRCI/
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

ya ben de hep fezadan alıyorum ama o listeden farklı birşey yaşamadım hiç bir de gidip kendim yüzyüze görüşüp alıyorum sadece 2 oyunu konsol merkezi com dan aldım ordan da çok memnun kaldım
    asıl soracağım şey şu fezadan uygun yer derken neresi dostum istanbul da mı acaba bililendirirsen sevinirim

quote:

MHos avukatı mısın nesin sen hocam Feza'nın...Feza'dan uygun yerler var işte hocam bunu söylemek karalamak mı oluyor anlamadım ki, anladık Feza iyi hoş tamam....

Hocam Tahtakale'de iyice bir gezinirsen çok değişik fiyatlara rastlıyorsun, sadece Feza ile sınırlı kalmayın. Ayrıca yeri geldi mi bu forum Feza'dan da uygun olabiliyor.

• quote:

arkadaşım avukatı değilim ama hakkı ne ise o diyipte bu işi yapan her zaman benimledir ve herkese tavsiye ederim
    İstanbul da şuan o kadar ucuza satan ve dürüst başka bir yer yok ve herkese tavsiye edeceğim

bu arada weycell daha uyguna oyun satar yer şuan yok tahtakale deki bir çok yer zaten feza dan alıyor oyunları dikkatini çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHos -- 17 Ocak 2008; 10:40:37 >
  • ortalık karıştı neyse fezada bu oyun 69 ytl ben 39 ytl ye aldım hatırlatırım arkadaşım demekki feza elektronik o kadar da uygun değilmiş.
  • discoveryci eğer malını satmak istiyorsanız forumun 2. el kısmını kullanın.Bu şekilde danışıklı reklam vermenin manası yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.