387. de yaptık geldik çok şükür arkadaşa balıkesir bakım eğitim okulu çıkmış nasıl bir yer orası ? |
392. Dönem (Ağustos Celbi) (11. sayfa)

-
-
Hocam merhabalar bende ingilizce öğretmenliği mezunuyum yds sonucunuzu nereye girdiniz acaba şubede ibraz ediliyor denmişti. Bir de yds aşırı yüksek derken A seviyesinde miydiniz acaba? Sizinle aynı şekilde yds ibraz ederek başvurmak istiyordum benim için birebir örneksiniz o sebeple soruyorum.
-
392. Dönem tüm devrelerime selam olsun :) Meslekçi olarak gittik,doğuyu çektik:) cumartesi yeniden yola çıkıyoruz en başa döndük:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Not ortalaman kaçtı senin hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam burada aktif misin bilmiyorum ama kaç PDR'ciydiniz?
-
Merhaba, havacılık yönetimi mezunu olarak yedek subaylık çıktı mı ? Bende bölüm mezunuyum daha önce havacılık yönetiminden uzun dönem çıkan denk gelmedi bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.
hocam bana da bu sene antalya çıktı. antalyada askerlik nasıl biraz bilgi verebilir misiniz?
Hocam yaz döneminde gitmiştim ben. Hava çok sıcak olduğu için eğitim konusunda çok zorlamadı komutanlarımız, sıcak çarpması riskine karşın. Bir süre eğitim ardından dinlenme moduna geçtik. Yemekler bana göre güzeldi, her gün rahatça duşumuzu aldık. Sıcak ve nem zorlasa da genel olarak rahattık diyebilirim. Koğuşlar 10 kişilikti ve klimamız vardı koğuşumuzda. Aradan neredeyse 3 sene geçti neler değişti bilemiyorum tabii. Beklentiyi çok yüksek tutmayın. :)
-
teşekkürler hocam. revir ne kadar uzaklıktaydı peki merak ediyorum da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 24 Ocak 2025; 22:19:46 >
Eğitim alanına 500-750 metre civarı tahminimce.
-
hocam peki ne marka bi telefon götürebiliriz? piyasada pek tuşlu kamerasız bi telefon yok sanırım çıkıp biraz baktım ama bulamadım bugün. bu arada reviri şunun için sordum şu an tıp okuyorum daha birirmeme de var birkaç yıl. askeriyede tıpçılara revir sorumluluğu veriliyormuş diye söylediler ben de söylesem mi söylemesem mi bilemedim. komutanlara yalan söylersem ortaya çıkar diye endişelerim var bunun için ceza almak istemem mesela. bi yandan da yaz sıcakları çok düşündürüyor.
Hocam ben Hiking marka telefon götürmüştüm hafıza kartı da takılıyordu, 2 farklı kulaklık da götürdüm boş zamanlarda müzik de dinledim. Hatta telefon evde duruyor verebilirim işiniz görülsün😊 Revir için önce halihazırda doktor olanları seçerler diye düşünüyorum baktın kimse çıkmıyor durumunu anlatırsın okuyorum diye görev gelirse yapabilirsin. Ceza alma durumu olmaz okuduğum için söylemedim dersin öyle bir durum olursa. Bu noktaya gelmez bile rahat olabilirsin. Yaz olayı bir yandan sıkıntı bir yandan eğitim açısından faydalı. Yemin töreni için yaklaşık 1 hafta çalışacaksınız ama orada haşlanacaksınız :) çok şükür yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar vardı kesinlikle pişik kremi al, cildin hassassa güneş kremi de götürebilirsin. Bot için boya değil de ayakkabı süngerleri oluyor ya onlar daha rahat olur ondan almanı öneririm. İç çamaşırı ve çorabı orada veriyorlar iki çift olarak, kendin elbet alacaksın ama orada da satılıyor her ihtimale karşı. Tıraş için köpük değil de tıraş jeli daha rahat olur. Hafta sonu boş zaman çok oluyordu kitap da götürmüştüm okumuştum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkür ederim hocam. dediğiniz telefonu bi araştırayım. peki revir sorumluları nasıl seçiliyor her koğuş için 1-2 kişi mi yoksa tüm bölük için mi?
Hocam telefonu göndereyim sana boşta duracağına işin görülsün. Herhangi bir ücret talebim yok. Kilit açma tuşu basmıyordu altına kağıt koymuştum. Arama yapmada müzikte vs sorunu yok. Revir görevlisi tüm bölük için seçilmişti
olur hocam onu tekrar konuşalım teşekkür ederim düşünceniz için. bölük için 2 kişi seçiyorlarsa galiba 2 kişi olacağız benim gittiğim ayda. revirdeki doktorlar zaten askerliğini yapmışlardan olur yani dimi?
Hocam kaç kişi seçiliyordu hatırlamıyorum açıkçası. Revirdeki doktorlarımızdan birisi albaydı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X