Şimdi Ara

39km'den Atladı&REDBULL-NASA Organizasyonu[ANAKONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.203
Cevap
59
Favori
82.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya geçen bahçeşehirde kaydıraktan kaydım hayatımın üçbuçuğunu yaşadım bu olağanüstü hızlıdır nasıl dayanmış hayret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Orijinalden alıntı: Patsocu

quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

beyler dun yazıyolardı ısık hızını aşınca böyle birşeyi delmesi lazım değilmiydi patlama filan

Ses duvarını aşınca bir patlama oluyor. Felix o patlamayı duymadığını söylemiş, sanırım patlama arkanızda gerçekleşiyor demiş.

Hocam, ses hızını aşınca be patlaması gerçekleşiyor? Biraz anlatır mısın?

Doppler olayını incelersen anlarsın.
  • www.liveleak.com
    Liveleak.com - Felix Baumgartner's Headcam Footage
    http://www.liveleak.com/view?i=ef7_1350270285

kafa kamerası görüntüleri tavsiyem hd izleyin

• Çok iyi özellikle kafa kamerası olan video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 15 Ekim 2012; 14:10:10 >
  • Ulan ne adamlarsınız yaa. Kıskandığınızdan mı, kendinizi ezik hissettiğinizden mi, önemli birşey bulmuş gibi hissetmek için mi bilemiyorum ama saçmalıyorsunuz. Yok ses hızını geçememiş ahahah uhuahua geçemedi işte geçemedi modunda millet. Rekor tescil edilmedi ama Redbull'un açıklamasına göre ses hızını aştı adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Ulan ne adamlarsınız yaa. Kıskandığınızdan mı, kendinizi ezik hissettiğinizden mi, önemli birşey bulmuş gibi hissetmek için mi bilemiyorum ama saçmalıyorsunuz. Yok ses hızını geçememiş ahahah uhuahua geçemedi işte geçemedi modunda millet. Rekor tescil edilmedi ama Redbull'un açıklamasına göre ses hızını aştı adam.

Aklıma garip bir soru takıldı :D Bu olaya inanmayalnalr falan var ben inanıyorumda şu balon normal bi alışveriş poşetinin 4 te 1 kalınlığındaymış çelik halatlar onu yırtmadımı hadi onu geçtim yükselişteyken bi kuşun çarpma ihtimali falan kafamı karıştırdı ya bi kuş girseydi balona?

Edit neden senin mesajı alıntı yaptım bende anlamadım şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 15 Ekim 2012; 14:35:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

Ulan ne adamlarsınız yaa. Kıskandığınızdan mı, kendinizi ezik hissettiğinizden mi, önemli birşey bulmuş gibi hissetmek için mi bilemiyorum ama saçmalıyorsunuz. Yok ses hızını geçememiş ahahah uhuahua geçemedi işte geçemedi modunda millet. Rekor tescil edilmedi ama Redbull'un açıklamasına göre ses hızını aştı adam.

Aklıma garip bir soru takıldı :D Bu olaya inanmayalnalr falan var ben inanıyorumda şu balon normal bi alışveriş poşetinin 4 te 1 kalınlığındaymış çelik halatlar onu yırtmadımı hadi onu geçtim yükselişteyken bi kuşun çarpma ihtimali falan kafamı karıştırdı ya bi kuş girseydi balona?

Özel tasarım sonuçta. Adamlar en küçük bir ayrıntısını dahi düşünmüşlerdir.

• dün ses hızını aşamadı diye artislenenler vardı noldu onlara
  • Bu videodan daha iyi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

Edit neden senin mesajı alıntı yaptım bende anlamadım şimdi

Balon polietilen ve polyesterden üretilmiş yani yeterince sağlam. Zaten kuşlar çok fazla yüksekten uçmaz. Balon yerden yükseldiğinde çok az şişikti. Yukarılara çıktıkça şişti. Şişmiş balona iğneyi değdirsen patlar ama çok az şişirilmiş balona iğneyi saplaman lazım patlatmak için. O mantık. İç basınç dış basınç falan gibi bilimsel şeylere girmiycem şimdi.

• Bende iç kamerası olur diye hdmi ile televizyona bağlamıştım laptop'u boşunamıydı şimdi hepsi ama neyse bir rekora tanıklık ettik.
  • Hadi buna da fake deyin.
  • El kol bacak kafa her ne yerse çekilmiş hd görüntü yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

El kol bacak kafa her ne yerse çekilmiş hd görüntü yok mu

Başında kafa kamerası vardı. Ben, canlı yayındayken kafa kamerasından da görüntü yayınlanacak sanmıştım. Noktadan başka bir şey göremedik, ama yine de izlemeye değerdi.
  • quote:

Hadi buna da fake deyin.
    />

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

16 ağustos 1960'da 31,332 metreye kadar balonla yükselip atlayan
    joseph kittinger 31 kmlik yükseklikden atlayış videosu buda izlemeye değer.

Haberim var, çöle düşüyordu. Ama merak ettiğim kaç dakikada yere düşmüş ?

5 dk sanırım

• quote:

Hadi buna da fake deyin.
    />

• Nedense bazıları olayı sahte zannetmiş gerçek olduğunu kanıtlamak için noter huzurunda mı yapacaklardı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar adamın aşağı inene kadar videosu yok mu. 1.30 dklık video kesmedi. izlemek istiyorum tamamını inene kadar

• Felix'in Annesi: ''Komşunun çocuğu daha yüksekten atlıyormuş..''
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.