Şimdi Ara

3d altyazı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar lg tv aldım .sub .idx formatı ile 3d altyazı açmıyor bu yüzden bende 3d altyazıyı 3d filme gömmek istiyorum ama gömerken de filmin mp4 formatında kalmasını istiyorum böyle bir program önerirmisiniz (yada lg nin 3d altyazıyı desteklediği format) sölermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kralkartal00

selam arkadaşlar lg tv aldım .sub .idx formatı ile 3d altyazı açmıyor bu yüzden bende 3d altyazıyı 3d filme gömmek istiyorum ama gömerken de filmin mp4 formatında kalmasını istiyorum böyle bir program önerirmisiniz (yada lg nin 3d altyazıyı desteklediği format) sölermisiniz ?

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fvideo.tamindir.com%2F3d-subtitler-ile-altyazilar-nasil-3dye-donusturulur%2F&ei=uqboU-3SMMr54QSGt4DIDA&usg=AFQjCNGZXQZkJZhjIQeV42j6gHB-to_3DQ&sig2=d_ojz52gHYUuUBTp8by0Jg&bvm=bv.72676100,d.bGE

• denedim idx formatı olduğu için tv açmıyor :))
  • quote:

denedim idx formatı olduğu için tv açmıyor :))

oluşan tüm uzantıları (srt, sub ve idx) aynı klasöre atp denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

denedim idx formatı olduğu için tv açmıyor :))

oluşan tüm uzantıları (srt, sub ve idx) aynı klasöre atp denediniz mi?

evet
  • Arkadaşlar ben bir mac kullanıcısı olarak 3d filmlere altyazı programı olan 3d-subtitler programını kullanamıyorum. Daha önce windows altında bu programı kullanarak çok rahat alt yazı hazırlayabiliyor ve Western Digital üzerinden rahatlıkla izleyebiliyordum. MAC kullanıcılarının hangi yazılımı veya hangi online uygulamayı kullarak Western Dİgital için kullanabileceğimi öğrenmek istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.