Şimdi Ara

3d ayt matematikte dikkatimi çeken durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grafikli soruların birçoğunu renkli çerçeve içine almışlar, kitapçıda karıştırırken yeni nesil soru izlenimi verebilir. Açıkçası takdir ettim
    3d ayt matematikte dikkatimi çeken durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUSO8 -- 24 Kasım 2018; 0:35:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaşadığımız interaktif çagda basettiğin tarzda bir düşüncenin ortaya çıkmayacağını düşünecek kadar safmıyız . artık günümüzde danışmadan kitap alan varmı ? öğrencinin çözerken daha iyi odaklanmasını ve grafiklerin ortaya çıkmasını sağlamak için yapılmış bir uygulamanın bu şekilde servis edilmesi bence düpedüz karalama kitabı gördünmü.yaptıgın kitaptaki orjinal sorulara yapılmış bir haksızlık . yeniye biraz açık olun kitabı alırken vay be ne kadarda renklı diyemi alıyorsunuz. Kitabı açıp bu soruya bakan birinin standart bir soru oldugunu anlamama itimali varmi. lütfen emeğe biraz saygı
    hocam affedersiniz ama bir parabol grafiğini yeşil background üzerine basınca hiç de dikkat çekici olmuyor veya daha iyi odaklanmamızı sağlamıyor. Diyorsunuz ki parabolü bu şekilde basınca dikkat çekiyor odaklanma artıyor. Nerede buna dair bir makale araştırma vs?

Ben sınava hazırlanan bir gencim sizin kitabınıza karalama kampanyası düzenlesem elime ne geçecek? Diğer rakip yayınlar bana herhangi bir ücret ödemiyorlar sonuçta. Ayrıca kitabı satın aldım yeni tarz sorular mevcut ve gayet güzel. Piyasada kendine serbest piyasa yaratan belli başlı bir yayın evine rakip olacak cinsten. Ben o kaliteli sorulara herhangi bir ithafta bulunmuyorum ve harcadığınız emeğe saygı duyuyorum. Ama sizin de benim bu görüşüm karşısında bu kadar cellallenip ''Emeğe saygı göster'' demeniz ayrı bir ironi
  • Ozgur hoca grafiklere daha iyi odaklanmak icin tarzinda biseyler demisti galiba.Hem bu sekilde olunca insana cozme istegi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nagatomo -- 9 Aralık 2018; 20:54:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen yeni soru algısı yaratmak için oluşturulmuş bir şey. Bence göz boyamaktan başka bir şey değil.
  • Tüm yayınlar böyle yapıyor acilde de rastladım maksatları göz boyamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

tamamen yeni soru algısı yaratmak için oluşturulmuş bir şey. Bence göz boyamaktan başka bir şey değil.
    yaşadığımız interaktif çagda basettiğin tarzda bir düşüncenin ortaya çıkmayacağını düşünecek kadar safmıyız . artık günümüzde danışmadan kitap alan varmı ? öğrencinin çözerken daha iyi odaklanmasını ve grafiklerin ortaya çıkmasını sağlamak için yapılmış bir uygulamanın bu şekilde servis edilmesi bence düpedüz karalama kitabı gördünmü.yaptıgın kitaptaki orjinal sorulara yapılmış bir haksızlık . yeniye biraz açık olun kitabı alırken vay be ne kadarda renklı diyemi alıyorsunuz. Kitabı açıp bu soruya bakan birinin standart bir soru oldugunu anlamama itimali varmi. lütfen emeğe biraz saygı
  • özgürBALCI2 Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam çok lütfen sakin olunuz bu eleştiri tüm yayınlara 345 ayt trigo testinde üçgenin köşelerine duba falan koymuşlardı mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: ebecogi

Hocam çok lütfen sakin olunuz bu eleştiri tüm yayınlara 345 ayt trigo testinde üçgenin köşelerine duba falan koymuşlardı mesela
    insan yaptığı bir hamlenin yanlış anlaşılmasına sinirleniyor biraz dolmuş olailirim kusuruma bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

tamamen yeni soru algısı yaratmak için oluşturulmuş bir şey. Bence göz boyamaktan başka bir şey değil.
    Kitapları babamızın hayrına yazmıyor sonuçta bu işi para kazanmak için yapıyor
    Emeğe saygı göstermeyen kim hocam? Adam haklı bir konuya değinmiş o grafiğin öyle olmasının en büyük sebebi kitap karıştırılırken renkli ve yeni nesil soru tarzı izlenimi yaratması. Bu kitabın kalitesini düşürmüyor renksiz olucagına renkli olmuş daha güzel, sizler de hiç bir aksi yorumu kabullenemeyecekseniz üzücü üzülüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Kitapları babamızın hayrına yazmıyor sonuçta bu işi para kazanmak için yapıyor

Alıntıları Göster
    Biz de bu kitabı babanın parasıyla almadık, kendi babamızın cebindeki parayla aldık, eleştiriler olucak illa ki kötüleyen de olmadı. Kaldı ki dediğim gibi babamın parasıyla aldım eleştiririm de çözerim de, reklam yüzü degilim ki hep övelim

• Çok güzel bir noktaya değinmişsin, çoğu kitaplarda da vardır bu olay pazarlama stratejisi olarak kullanılıyor. Öğrenci hızlı hızlı sayfaları çevirirken bu renkli-şekilli şeyleri görünce yeni nesil soru algısına düşüyor ve yemleniyor. Kitabın çoğu böyle midir dersen tabii ki değildir, içinde oldukça iyi orjinal sorular da var fakat bu kadar ucuz bir hamle yapılması gözümden düşürdü değerini.
  • PcMert kullanıcısına yanıt
    Simdi su konuda dikkatini cekmek isterim konu basligini acan kisinin yorumuna laf etmedim hakkidir . benim burdaki isyanim trollere kitabi hic gormeden yorum yapanlara bu kitap cikali 1 hafta olmusken lti disinda hepsini çözdüm cok kolay bir kitap olmus diyen bir arkadas vardi amac kitap hakkinda onyargin olusturmak. Ben elestirileri dinledigim icin bu konumlardayim burada olmamin forumu takip etmemin nedeni de bu bu forum sayesinde hatalarimin farkina varıyorum. Ancak kusura bakma dışarıdan laf olsun diye yorum yapan trollerede papuc birakmam buda benim hakkim olsun bi zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürBALCI2 -- 10 Aralık 2018; 0:46:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcMert

Biz de bu kitabı babanın parasıyla almadık, kendi babamızın cebindeki parayla aldık, eleştiriler olucak illa ki kötüleyen de olmadı. Kaldı ki dediğim gibi babamın parasıyla aldım eleştiririm de çözerim de, reklam yüzü degilim ki hep övelim

Alıntıları Göster
    Lmao. Ben orda kötülemeyin mi demişim?Yok baban yok babamın parası ne anlatıyosun brom? Kitapları para kazanmak için yazıyor , daha çok satması için bu tarz şeyler yapmasında sorun görmüyorum şeklinde bi yorum yaptım.

Edit:Yanlış kişiyi alıntıladığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 10 Aralık 2018; 1:47:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: özgürBALCI2

Simdi su konuda dikkatini cekmek isterim konu basligini acan kisinin yorumuna laf etmedim hakkidir . benim burdaki isyanim trollere kitabi hic gormeden yorum yapanlara bu kitap cikali 1 hafta olmusken lti disinda hepsini çözdüm cok kolay bir kitap olmus diyen bir arkadas vardi amac kitap hakkinda onyargin olusturmak. Ben elestirileri dinledigim icin bu konumlardayim burada olmamin forumu takip etmemin nedeni de bu bu forum sayesinde hatalarimin farkina varıyorum. Ancak kusura bakma dışarıdan laf olsun diye yorum yapan trollerede papuc birakmam buda benim hakkim olsun bi zahmet
    Bende olsam bende gereksiz eleştiri ve yorumlara elbette cevap veririm Hocam orası ayrı tabiki emek var sonuçta.

hocam affedersiniz ama bir parabol grafiğini yeşil background üzerine basınca hiç de dikkat çekici olmuyor veya daha iyi odaklanmamızı sağlamıyor. Diyorsunuz ki parabolü bu şekilde basınca dikkat çekiyor odaklanma artıyor. Nerede buna dair bir makale araştırma vs?

Ben sınava hazırlanan bir gencim sizin kitabınıza karalama kampanyası düzenlesem elime ne geçecek? Diğer rakip yayınlar bana herhangi bir ücret ödemiyorlar sonuçta. Ayrıca kitabı satın aldım yeni tarz sorular mevcut ve gayet güzel. Piyasada kendine serbest piyasa yaratan belli başlı bir yayın evine rakip olacak cinsten. Ben o kaliteli sorulara herhangi bir ithafta bulunmuyorum ve harcadığınız emeğe saygı duyuyorum. Ama sizin de benim bu görüşüm karşısında bu kadar cellallenip ''Emeğe saygı göster'' demeniz ayrı bir ironi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.