Şimdi Ara

3D BENQ PROJEKSİYON.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 4 Ekim 2013; 15:17:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SAdece projeksiyon olsaydı fiyat pahalı derdim ama kesinlikle uygun arkadaşlar. 4 adet gözlük Türkiyeden alsanız 400 lira 270 lirada 240*200 perde 5metlerik kabloda 60 lira civarı. Bunları göz önünde bulundurunca keşke daha önceden satsaydın diyorum. Makineyi almasaydım kesinlikle alırdım cihazını. Hayırlı satışlar.

Ben 2 gözlüğü 220 liraya aldım daha perde almadım . Yeni başlıyacak arkadaşlar için bulunmaz fırsat bence. Alana hayırlı olsun şimdiden.

Eğer gözlükler ve perdeyi ayrı satmak istersen pm atabilirsin. 2 tane daha gözlük ve bir perdeye ihtiyacım var. Hayırlı satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 12 Ağustos 2013; 13:38:00 >
  • selam arkadaşlar uzun zamandır donanımhaberden projeksiyonlar ile ilgili yazılarınızı takip etmekteyim.Ve herkes gibi bende oldukça kararsız kalıyorum.
    Tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak.Yardımcı olursanız sevinirim
    1-Otoma GT750xl ile Benq mw519 arasında tercihiniz ne olurdu ? (optoma gt750xl de: kırmızıda renklerde problem-- benq mw519da :3d de siyahta problemleri okudum) tavsiyeniz ne olurdu ?
    2-Peki bunlar dışında Optoma HD 25'i yukarıdaki cihazlara tercih etmem görüntü açısından çok fark yaratıp fiyat ve performan açısından buna değermi ?
    3-Bu projeksiyonlardan hangisi daha az fan sesi verir (tavanda yada duvarda rafta olması ses şiddetini biraz olsun azaltırmı ) cihazın benden önde yada aynı düzlemde olmam çok fark edermi ?
    4-Optoma yakın mesafe cihazı diğerleri normal .Öncelikle yakın mesafe cihazlarının perdeye yakın olması sizce seyir esnasında gözü alıp çirkin bir görüntü verip dikkat dağıtırmı ?

Belki detaylı sorular oldu biliyorum ama doanımhaberdeki arkadaşların bilgi ve tavisyelerine güvenebileceğimi biliyorum
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• hd25 yukardaki yazdıklarınızdan üsütn bir cihaz ve 1080p bir cihaz. kontrast yönündende üstün bir cihaz. Ben ve eşim 519 da 3d olayında gözlerimiz çok ağırdı özellikle siyah sahnelerde. Gerçi
    daha perde gelmedi.
    hd25 alabiliyorsan kesinlikle al derim. Ve ben herzaman DLP i tercih etmişimdir. 519 modelinde 6 segment renk olduğundan çok fazla reinbow(gökguşağı efekti olmuyor) ve Almamın en büyük nedeni ise reinbow efektinin çok az olması diğer modellere oranla.

Arkadaşın sattığı üründe çok uygun nedeni ise ben 1250 e geldi bana cihaz + 2 tane gözlük 210 lira birde 240x200 perde alıcam oda 242 tl . Sonuçta arkadaşın sistemi almanı tavsiye ederim. Ama dersen full hd 1080p cihaz alıcaksanda hd25 daha öncesinden araştırıp almak istediğim bir cihaz. Ama şunu söliyeyim bu iş bütce meselesi. Projeksiyon bölümüne ne kadar bütcen olduğunu yazarsan sana daha çok yardımcı olurlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.