Bildirim
3D Bluray Film içn 3D Bluray Player Gerekli Mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
3d orjinal bluray film satın alırsanız 3d tv,3d destekli bluray oynatıcı ve gözlüğe ihtiyacınız olacak.bluray player 3d destekli olup tv niz olmazsa yine 3 boyutlu izleyemezsiniz. -
Televizyonum 3d blu ray player 3d olmaz ise izleyemem mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ancak media playerlarda iso şeklinde 3d filmleri izleyebilirsiniz.kutulu orjinal 3d blurayi izleyebilmeniz için 3d destekli playera ihtiyacınız var. -
3d bluray disc izleyecekseniz, player 3d destekli olmak zorunda. Kalite olarak yerini tutmasada usb üzerinden 3d hsbs tarzı mkv vb formatlarda filmleri 3d olarak izleyebilirsiniz. Bluray iso formatı kalite olarak iyuidir ama hem çok yer tutar (30-40gb) hemde her oynatıcı desteklemez. Mkv leri tv nin kendisi oynatır.
hem bluray disk oynatan hemde iso formatı destekleyen oynatıcı varmı şuan piyasada ? hem orjinal filmleri hemde .iso formatını oynatabileceğim bi cihaz arıyorum aslında.. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan_48
hem bluray disk oynatan hemde iso formatı destekleyen oynatıcı varmı şuan piyasada ? hem orjinal filmleri hemde .iso formatını oynatabileceğim bi cihaz arıyorum aslında..
Pioneer pdp 140 150 player başlığı var. Onu incelemeniz lazım!!!
quote:
Orijinalden alıntı: uguroz76
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan_48
hem bluray disk oynatan hemde iso formatı destekleyen oynatıcı varmı şuan piyasada ? hem orjinal filmleri hemde .iso formatını oynatabileceğim bi cihaz arıyorum aslında..
Pioneer pdp 140 150 player başlığı var. Onu incelemeniz lazım!!!
şuanda bulunamıyor trde.. başka cihaz varmı önerebileceğiniz arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: umut_shn
Televizyonum 3d blu ray player 3d olmaz ise izleyemem mi
İlla 3D Blu-ray film alıp seyretmek isterseniz Her iki cihazın da (TV ve oynatıcı) 3D özelliğini desteklemesi lazım. Bir tanesinde bile bu özellik yok ise seyredemezsiniz. Tecrübe ile sabit.
Bende LG BP325 var. 3D oynatıcı özelliği var. Fakat tv 3D değil. 3D filmi taktım. Bakalım ne olacak diye beklemeye başladım. Ve bir uyarı.
Cihazlardan birinin 3D özelliğinin olmadığı algılandı. Disk oynatılamıyor. Fakat netten 3D film indirip bilgisayarda uygun bir oynatıcı ile oynatıp bilgisayarı da HDMI'den TV'ye bağlayıp seyredebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X