Şimdi Ara

*** 3D ( Film, Belgesel, Animasyon ve Oyun ) *** TAVSİYELERİ ANA KONU (232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.728
Cevap
198
Favori
371.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gayet güzel, tavsiye edilir ;-j

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volie82

The Martian 3D 1080p...
    Gayet güzel, tavsiye edilir ;-j

5 gün once denenmiştir.Tavsiye edilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar.
    hafta sonu 2 film izleme imkanı buldum. everest ve san andreas fayı ::

everest 1080p 3D TR : derinlik gayet yerinde ve iyi , yer yer pop out (süper olmasa da) bile var. film de gayet iyi , 3D si de başarılı. direkt tavsiye ediyorum.

san andreas fayı 1080p 3D TR : bence yönetmen 3D yi çok da iyi kullanmamış (veya öyle istedi. buradan yönetmen , senarist e laf söyleyecek değilim:):)
    helikopter in resmen dışarıda olmasını beklerdim ( daha derin algılı olabilirdi mesela) ve de o patlamalı çatlamalı sahneler daha iyi bir 3D çekim olsaydı keşke dedim.. filme gelirsek : klasik amerikan aksiyon filmi.sonu tahmin edilebilir türden. patlama çatlama bol aksiyon:) 3D si berbat demiyorum. 3D izlenebilir.;);)
  • volie82 kullanıcısına yanıt
    dostum incelme ve tavsiyelerin için tşk.ler

hemen listeme alıyorum Everest filmini..Bu arada yeni filmlerden en iyi 3d Mad max 4 ve transformers 4 deniyor yabancı sitelerde..
    mad max 4 normal izledim ama 3D izlemedim.onu da halletmeyi düşünüyprum en kısa sürede..
  • Sağol teşekkürler hocam

Mad max 4 dediğin: mad max fury road mı
    Bende 3D var o film.henüz izleyemedim..

• arkadaşlar 3d filmleri nereden indiriyorsunz acaba ben bulamadm torrent olarak indirilen sağlam bir site var mı?
  • quote:

Sağol teşekkürler hocam

Mad max 4 dediğin: mad max fury road mı
    Bende 3D var o film.henüz izleyemedim..

Bende ayni sekilde mad max 3d var ama firsat bulup izleyemedim.
    Bol aksiyonlu film 3 d sini merak ediyorum.

• filmleri nerden indirebiliyoruz arkadaşlar. torrent olarak mı indiriyoruz?

yardımlarınız için teşekkürler.
  • iki arkadaş da sormuş , nerden bulabiliriz diye.
    burada link paylaşımı yasak diye biliyorum.
    hem yabancı site( TR ses dahil değil (torrent evet) , hem de Türkiye'den ( TR ses dahil entegre) link verebilirim. pm atın.. ;);)
    1080p sbs dual TR eng veya .iso veya .mkv formatında dediğim filmler. ;);
    aynen dostum..mad max Fury road..
  • Tehlikeli Yürüyüş 2015 3D

tam izleyemedim.. sadece gözatabildim.. derinlik var sanki.. iyi gibi duruyor :)

izle(yebilirsem)rsem yorum yaparım..:)
  • quote:

iki arkadaş da sormuş , nerden bulabiliriz diye.
    burada link paylaşımı yasak diye biliyorum.
    hem yabancı site( TR ses dahil değil (torrent evet) , hem de Türkiye'den ( TR ses dahil entegre) link verebilirim. pm atın.. ;);)
    1080p sbs dual TR eng veya .iso veya .mkv formatında dediğim filmler. ;);

pm bekliyorum
    ben hafta sonu izledim gayet güzel son 30 dk hele bayağı geriliyor insan

Tavsiye ederim..
  • en kısa zamanda izlemeye çalışırım. sen öyle deyince daha da merak ettim şimdi :):)

bu arada predestination 3D... o ne yaa.. hiç derinlik yok gibi.. izlemedim. ara ara göz attım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizza

dostum incelme ve tavsiyelerin için tşk.ler

hemen listeme alıyorum Everest filmini..Bu arada yeni filmlerden en iyi 3d Mad max 4 ve transformers 4 deniyor yabancı sitelerde..
    mad max 4 normal izledim ama 3D izlemedim.onu da halletmeyi düşünüyprum en kısa sürede..

Selam.
    Benimde yeni siparişlerimde mad max ve Transformers var. İnşallah dedikleri gibi 3d tadı vardır.Bluray okuyucuydu diskti tvdi,yatırım yani sonuçta :)

• Filmleri indirmeniz için sağlam sınırsız internetinizin ve torrent sitelerine ücretli aboneliğinizin olması gerekiyor.Tabi eğer orjinal film istiyorsanız...Ama dönüştürülmüş mkv formatında tabiri caiz ise çakma bluray indirecekseniz bunlara pek gerek olmayabilir. Normal bluray 40-50 gb ise mkv 4-5 gb düşüyor. Normal filmde değer belki ama 3D için anlamı yok. Düşünsenize adam teknolojisini oluşturmak için paraya kıymış ama 3D filmleri istenilen kalitede değil :) Mercedes'e lpg taktırmak gibi.Motor var ama gaza basıyon gitmiyor :)

• quote:

ant-man 2015...

film gayet eğlenceli , çerezlik bir film...
    ve 3D si de inanın gayet iyi seyiyede.. film boyunca 3D derinlik bence iyi seviyede...
    izlenmeli :):)

Ya ben bu filmden son anda vazgeçtim. Bu -man-li filmler hakkaten sıktı sanki. Bir tane -man- çıkıyor dünyayı kurtarıyor :)

• Arkadaşlar bu tv hakkında ne düşünüyorsunuz sıkıntısız 3d kullanabilirmiyim ?

www.philips.com.tr/c-p/49PUK7100_12/7000-series-guecuenue-androidtmden-alan-2-tarafli-ambilight-ve-pixel-precise-ultra-hd-oezellikli-4k-uhd-ultra-slim-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 3 Şubat 2016; 0:49:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Tabi ki kullanabilrisin..ambilight ta kaymağı olur.

Ama sana tavsiyem hem 3D hemde 4K'nın zevkini gercekten çıkarmak istiyorsan alabildiğin kadar BÜYÜK ekran al..
    Bende artık efsane olan panasonic 3D plazma var 55 inc.Ama keşke 65 inc alabilseydim diyorum..Çünkü büyüdükçe olaylar detaylanıyor.Hele hele 4K için tüm yabancı yorumlar ekranın büyüklüğünün öneminden bahsediyor..mesela 4k cıkan telefonlar - laptoplar kesinlikle pazarlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizza

Tabi ki kullanabilrisin..ambilight ta kaymağı olur.

Ama sana tavsiyem hem 3D hemde 4K'nın zevkini gercekten çıkarmak istiyorsan alabildiğin kadar BÜYÜK ekran al..
    Bende artık efsane olan panasonic 3D plazma var 55 inc.Ama keşke 65 inc alabilseydim diyorum..Çünkü büyüdükçe olaylar detaylanıyor.Hele hele 4K için tüm yabancı yorumlar ekranın büyüklüğünün öneminden bahsediyor..mesela 4k cıkan telefonlar - laptoplar kesinlikle pazarlama

Hocam bütçe 3000 işte max 100 200 lira fazla koyabilirim. Ailem benden daha çok tv izledikleri için onlara 49 inç yetiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.