Bildirim
3D Fizik programı (Parçaları kendimin çizebilceğim)
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
biraz saha açarsan soruyu,
3d çizim programları dünya kadar.
bir örnek ver. misal, 4 link mekanizması hareketli çizeceğim gibi
ya da bina çizeceğim ama sadece 3 boyutlu olsun, basit olsun gibi
ya da bina çizeceğim ama, her detayı kurcalayabileyim gibi
fizik programı demişsin ? -
diğer konuda yazmışsın ne istediğini.
biraz daha detay versen, analiz yapacak mısın, yoksa sadece çizim mi
edit : bu videodaki ne böyle ya. oyuncak gibi bir program mı arıyorsun ?
o zaman birşey diyemem. kolay gelsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: erdemlix
diğer konuda yazmışsın ne istediğini.
biraz daha detay versen, analiz yapacak mısın, yoksa sadece çizim mi
edit : bu videodaki ne böyle ya. oyuncak gibi bir program mı arıyorsun ?
o zaman birşey diyemem. kolay gelsin.
valla umudum kırılmıştı :) ... neyse tam olarak detaylı söyleyeyim
hane bazı programlarda olur ya atıyorum üçgen, dikdörtgen , felan onları alıp bir yere koyarsın hazırdan ona göre şeyler yaparsın yapcagın şeyler sınırlı olur .. benim istediğim kendi parçamı kendim çizip yerine oturtacagım .. o parçaya eklemeler hareketli mekazmalar felan döşeyebilceğim program arıyorum
mesela otomobil mekanizması yapmak hoşuma gidiyor .. tekerini yayını koltugunu direksiyonunu motorunu felan yapacagım.. sonra onu simule edip KULLANABİLCEĞİM(en çok aradıgım şey) bazı programlarda tuş atıyabiliyorsun .. (Fakat bi bulamadım o programları)
ayrıca o video daki yapılanlar sadece göstermelik o programda yapabileceklerin sınırı neredeyse yok . adamlar tam otomatik silah 4x4 araç tank saat(saniye dişlisi dahil) çamaşır makinası(tambur, tamburun amartisorü) her şey yapılabiliyor fakat 3D deki gibi gerçek tepkiler vermiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THR_CaspeR -- 6 Mayıs 2010; 18:58:59 >
-
o zaman şöyle başlayayım.
solidworks te çizer, hatta malzeme özelliklerini dahi atar, simule edebilirsin, + mekanik analiz
catia da da aynı şekilde ama çizim daha zor olur. + çok güçlü bir mekanik analiz
inventor da da aynı şekilde, çizim solidinki gibidir, + mekanik analiz
3dsmax ta çizer, simule edersin, ama görüntü olur,
umarım işini görür. ayrıca, bu programlar, ileride sana ekmek kapısı bile açabilir. kolay gelsin. -
Algodoo dene pişman olmazsın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 12 aylık gelir gider tablosu excel
- 7 dak
- pdf.js sürüm 1.0.712 (yapı: 6969ed4) ileti: invalidpdfexception
- 503 valid rcpt command must precede data ne demek
- dav dosyası nasıl açılır
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- chat sesli konuşma özelliği
- torrent siteleri
- türk telekom internet çekmiyor
- dark web giriş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X