Şimdi Ara

3D LED TV TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle diye bir şey yok. Ben burada kendi bildiklerimi, gördüklerimi, tercihimi paylaştım. Birisi de çıkar der ki pasif alın, göz yormaz, gözlükleri ucuzdur vs. o da doğrudur ve kendi tercihidir.
  • Arkadşlar uzun süredir araştırmalarım sonucu ve forumları takibimin neticesi olarak sharp lc46le831s 3d quattron tv siparişini goldmagaza.com dan verdim.

İletişime geçtiğim kişi ile kapalı kutu olarak konuştuk,digicom dan da sordum firmayı bizim mal verdiğimiz toptancı olarak firmayı tanıttılar ilaveten kapalı kutu istememin neticesinde firma tv bize geldiğinde açıp dıştan sadece darbe varmı diye bakıyoruz haberiniz olsun dedi ,diğicomdan prosedürü sorduğumda bunun normal olduğunu söyledi,bu konuda siz ne diyorsunuz çünki başta elimizde 3 adet mağazada açılmış ancak hiç kullanılmamış ürünü teklif etti ancak kabul etmedim,bu da şüphelenmeme sebep oldu.

Görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum özellikle kapalı kutu ve diğer 3 açık tv arasında herhangi bir kandırmaca olabilirmi.Şimdiden teşekkürler.

http://www.goldmagaza.c...Inch-Full-Hd-3d-Led-Tv#

• keko keko K kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen üzerine SAMSUNG 46F7000 modelinde karar vermiş durumdayım arkadaşım. Bakalım artık hayırlısı diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twisterlife -- 29 Ekim 2013; 22:48:05 >
  • Gidip kendi gözünüzle görmeden almayın bence. Bahsettiğiniz LG ve Philips'e de bakın. Öğrendiğiniz bilgileri de değerlendirin ve kararınızı ondan sonra verin. Sonradan pişman olmamak adına benim tavsiyem budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keko keko

Ben de öyle bir sorun olmadı henüz. Ama mesela benim monitör de LG pasif 3d ilk başlarda sıkıntılı olmuştu çünkü ilk defa 3d monitör kullanıyordum. Daha sonra zamanla beyin alışıyor çünkü beyin için ve gözler için yeni bir algılama biçimi. Ben mesela şu anda pasif aktif takıyorum çıkarıyorum bazen 2-3 saat hatta 5-6 saat izliyorum hiç sorun olmuyor. Kişiden kişiye de değişebiliyor. Bazıları hiç 3d izleyemiyor mesela sıkıntı yaşıyor ikisinde de.

Peki hocam lg'de aktif 3d yokmu ve 55"lik samsung televizyon öneriniz varmı.
  • Bütçe ve tercih önceliklerinizi belirtirseniz ona göre önereyim ama görüntüsünü gidip kendiniz çıplak gözle görmeden almayın yinede.
  • quote:

Bütçe ve tercih önceliklerinizi belirtirseniz ona göre önereyim ama görüntüsünü gidip kendiniz çıplak gözle görmeden almayın yinede.

Bütçem 3500 tl smart tv olmasını isterim internetten film izlemeliyim uzun yıllar kullanmak istiyorum.Bide proxy ayarlarını yapmadan film sitelerine girilmiyormuş onuda anlatırmısınız. Görüntü ve 3D'si iyi olsun.Ses kaliteli olsun.
  • Zaten bu senenin en düşük serisi 55" tv'ler 3000 liradan başlıyor. Siz 500 lira daha ekleyip herşeyi iyi olsun istiyorsunuz. Bunların öncelik sırasına dizin ki ona göre birşey söyleyeyim. Gerçi o bütçeye fazla bir seçenek yok.
  • Genel olarak en az sorun çıkaran Lg ve Samsung biliyorsunuz. Lg 660-690 yada biraz daha bütçeyi zorlarsanız 860 daha iyi bir seçenek olabilir, samsung da ise 6500 yada 6650 sizin bütçenize uygun olabilir. İkisinin görüntü tarzları birbirinden farklı gidip görüp hoşunuza gideni seçin. 3d'de aynı şekilde biri pasif diğeri aktif hangisi hoşunuza giderse tercih meselesi.
  • O zaman bütçeyi 4000 tl'ye çıkarıyorum. Lg de 860 modeli hoşuma gitti fakat Samsung hakkında bilgim yok
  • quote:

Genel olarak en az sorun çıkaran Lg ve Samsung biliyorsunuz.

hocam nasıl en az sorun çıkaran! forum lg ve samsung'daki ışık sızması ve ölü piksel şikayetleriyle dolu. kalitesiz malzeme de cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulemars

quote:

Genel olarak en az sorun çıkaran Lg ve Samsung biliyorsunuz.

hocam nasıl en az sorun çıkaran! forum lg ve samsung'daki ışık sızması ve ölü piksel şikayetleriyle dolu. kalitesiz malzeme de cabası...

O mana da söylemedim. Smart olsun, menüler, medya oynatıcı vs. genel olarak iki marka ön plana çıkıyor. Gerçi bu sene diğerleri de toparladı gibi ama yinede ikisi önde bence.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.