Şimdi Ara

3d logo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım 3d Swift ile istediğini daha kolay gerçekleştirirsin. Illustrator ve Freehand çok güzel programlar ama sen tasarım bilgin zayıf ise, photoshop tan gelme bir adamsan, bunlarda zorluk yaşayabilirsin. Sana bahsettiğim senin incelediğin 3d swift te logolarını hareketlendirebilir, videolarını bile yapabilirsin. Zaten birazını becermişsin , ben biraz daha uğraş derim. Öbür türlü freehand i illustrator ı çözmen çok daha uzun vakit alacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FAQ

Arkadaşım 3d Swift ile istediğini daha kolay gerçekleştirirsin. Illustrator ve Freehand çok güzel programlar ama sen tasarım bilgin zayıf ise, photoshop tan gelme bir adamsan, bunlarda zorluk yaşayabilirsin. Sana bahsettiğim senin incelediğin 3d swift te logolarını hareketlendirebilir, videolarını bile yapabilirsin. Zaten birazını becermişsin , ben biraz daha uğraş derim. Öbür türlü freehand i illustrator ı çözmen çok daha uzun vakit alacaktır.

FAQ... tavsiyen için sağol... kendi logomu tasarlarken bir taraftan da farklı programlar öğrenmenin bir zararını görmüyorum. Acelem de yok. Hazmede hazmede tasarlıyorum. Biraz ordan biraz burdan. O yüzden freehand ile illustrator a da bir giriş yapacağım. Ama 3d swift çok güzel bir program. Gerçi bugün hiç bakamadım ama baya bişey oluşturdum 3d swiftte .. önerin için sağol

• Arkadaşlar logoyu tasarladım bitirim oldu ! :) Herkese önerileri için teşekkür ederim.
  • Rica ederiz.
  • e bari buraya koysaydın nasıl bişiymiş bi görseydik
  • hehehe :) aslında düşündüm koyacaktım logoyu buraya ama sitede kendi tasarımlarını gönderen arkadaşlar hep " berbat olmuş bu ne bea" şeklinde cevaplar yazılmış. O yüzden logoyu buraya koymadım :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.