Ahlon<font color='red'>1700+</font id='red'> ve Radeon <font color='red'>8500</font id='red'> den oluşan bir sistemim var. En son geçen sene 3D Mark 2001 se ile yaptığım testlerde 8000 li puanlar aldiğimi hatirliyordum. Fakat şimdi yaptığım testlerde 4000 küsür puan çıkıyor.
Sebebini anlamak için sıfır bir windows 98'e sürücüleri eskiden yeniye dogru kurup testler yaptim. <font color='red'>Cat. 3.0</font id='red'> ile <font color='blue'>8400</font id='blue'> puan alırken <font color='red'>Cat. 3.6 - Cat3.10</font id='red'> arası sürücülerde 4000 li puanlar aldı. Yani yeni sürücülerle performans yarı yarıya düşüyor . Bilgisayarda Ayrıca Win XP'de yüklü. Ondada <font color='red'>Cat. 4.2</font id='red'> ile yine <font color='blue'>4000</font id='blue'> küsür puan alıyor.
Bunun nedeni hakkında bir fikri olan var mı? Şimdiden <font size='2'>teşekkürler</font id='size2'>
aa ve af mi açılıyor acaba...
Ekran kartının gelişmiş ayarlarından 3D ayarlarını<font color='red'>"Dengeli"</font id='red'> den <font color='red'>"en uygun performans"</font id='red'> konumuna getirince yine 8300 civarı puan aldım. Demekki eski sürücülerde varsayılan ayar böyleymiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme