Şimdi Ara

3D Mark Tek Kart 'Fire Strike Graphics' Yarışması - Tüm kartlar dahil (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
3
Favori
23.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o nasıl oluyor ya adam oraya çözünürlük ayarlamak içinmi atmış iki biosu birisi bozulursa diğeri kullanılsın diye yada oc için ikinci biosu free olarak kullanmak için koyuyorlar bu asus ne yapmaya çalışmış ben anlamadım
  • Anladığım kadarı ile bios anahtarı değil, çıkış anahtarı. Yani 6 çıkışın hepsini kullanmak istiyorsan pozisyon değiştir. Ama Dual DVI olan Single'a dönüşüyor (1920 x 1080'de sınırlanıyor) Diğer türlü, DUAL DVI aktif, ama hemen altındaki Display Port görüntü vermiyor. Ki denemiştim, doğru.

Keza her iki anahtarda da açtığımda, GPU hızları birebir aynı. Ama aynı zamanda bios mudur değil midir bilemiyorum.

Ne yapmaya çalışıyor: 900 TL bayıl diyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 10 Mart 2013; 21:44:43 >
  • Çok saçma yaa, hem diğer kartlardan daha pahalı ürün sat. Daha iyi soğutma daha iyi oc diye sonra da kilit koy. Anahtarı da bios anahtarı değil görüntü çıkış anahtarı yap.
    Bence bu işte bir terslik var. Asusun böyle bir şey yaptığını düşünemiyorum.Çünkü rakipleri hem daha ucuz hem de oc olarak çok daha özgür seçeneklere sahip.
    Peki sen bios değiştirmeyi denedinmi hocam?
  • Henüz değil,ben hala hangi bios pozisyondayım o açık değil. Yani Dual DVI bağlı ve aktif ama, bu 1. mi 2.mi bilemiyorum?

Yani anahtar kartn görüntü çıkışlarına olan tarafta. Ya da en azından kutu üzerinde öyle gösteriyor. Gösteriyor ama, 1. ve 2. diye bir ibare yazmamışlar.
  • Biosu attım, görüntü geldi ama sürücü bulamadı. Sürücüyü tekrar kurdum yok, yemiyor. Şu an standart görüntü bağdaştırıcısı. Orijinal biosu atmak istiyorum, Invalid bios rom diyor. Napcaz?
  •  3D Mark Tek Kart 'Fire Strike Graphics' Yarışması - Tüm kartlar dahil
  • Hocam orijinal biosu atması lazımsen nasıl yedekledin orijinal biosu? gpu-z ile mi?
  • GPU-Z ilede yedekledim, Atiwinflash ile de. İkside almıyor. Sen şu techpowerup tan bir tane bulsana (DCU II TOP) Ben de ekran acayip görünüyor, bir yer açamıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

GPU-Z ilede yedekledim, Atiwinflash ile de. İkside almıyor. Sen şu techpowerup tan bir tane bulsana (DCU II TOP) Ben de ekran acayip görünüyor, bir yer açamıyorum :)

pm attım hocam bir dene bakalım bunu.
  • Diğer konuma aldığımda normal açıyor, tabi Display Port bağlamam lazım. DVI'da 1920 x 1080 açtı. Burda olmuyor. Alternatif bios yöntemleriniz var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 10 Mart 2013; 23:07:57 >
  • Arkdaşlar bios işlemlerini lütfen başka bir konuda veya özel mesaj yoluyla yapınız. İyi forumlar.
  • Hocam haklısın ama bu çok önemli bir bilgi olduğu için yazacağım. Hemen belirteyim biosu kurtardım, şu an normal.

Daha önce aşağıdaki başlıkta yazdığım yöntemi denemek istedim ve bir ayrıntı gördüm; winflash orijinal biosumuzu .rom şeklinde kaydediyor

http://forum.donanimhaber.com/m_57586491/mpage_1/key_shader+acildi/tm.htm

Ben uzantısın .bin olarak değiştirdim ve dos penceresinden linkteki şekilde tekrar attım. Önce kilidi kaldırdım, sonra .bin uzantılı programladım ve açtı.

http://hardforum.com/showthread.php?t=1622205

Bu arada kartın 2 adet biosu olduğunuda öğrenmiş olduk. İstemden de olsa meşgul ettiğim için pardon, ama en azından bilgi bankamıza bir faydası oldu düşüncesindeyim.

Kart 2 bioslu

Başka bir bios atmanın faydası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 10 Mart 2013; 23:17:17 >

• Bu bilgileri yeni konu açarak yaparsan daha faydalı olacağı kanaatindeyim.
  • Peki, mesajlarım silinebilir. Rahatsızlık için özür dileriz...
  • Silinsin demedim, yanlış anlama. Kalsın. Yeni konu açarsan daha faydalı olur.
  • hangi programı indirip test yapıcaz
  • 7970 Lightning'le Titan arasındaki fark çok az. Fark daha fazla olur sanıyordum. Ya malum üzere 7970'in hız aşırtma kapasitesi çok yüksek, ya da Titan'ın ki kısıtlı.
  • beyler ben netten indirdim 3dmark i ama demo sürümü ayarlarını yapamıyorum, nerden bulucaz bunun full sürümünü?
  • Tam sürüm deneme, nette sonuç paylaşırken hata alıyorsun. Program tam sürüm açılıyor ama girdiğin key nete bağlanınca hata veriyor. Demo sürümde kal (basic edition) tüm testleri yapacak, demoları oynatacak. 10 dakika filan sürüyor sanırım ama en azından paylaşım yapabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 11 Mart 2013; 14:40:29 >
  • muratalagoz P:7896 - ASUS GTX 680 Top II - 705/3354 Win 7 -http://www.3dmark.com/3dm/368935?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.