Şimdi Ara

3d max render için işlemci tavsiyesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: enigmatr01

ekran kartı ati 1080 1048 256 bit ,işlemci arasında kaldım,ramleri yüksek tutacagım 24 yada 32 gb gibi max 4000 tl olacak...

İşlemci olarak i7 2600k'yı seçebilirsiniz. Ram olarak da 8 GB yeterli olacaktır. Eğer yeterli gelmezse ileride 4 GB ya da 8 GB daha alırsınız. Anakart olarak da imzamdaki Asus'un P8Z68-V anakartını öneririm.

Arkadaşlar ben mimarlık 3. Sınıf okuyorum render için işlemci mi önemli ekran kartı mı hangisine yükleniyor programlar onu yüksek tutayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia'nın cuda'sı Amd'nin de Steam'i var. Bunları destekleyen herhangi bir program kullanırsan, program doğrudan GPU'yu kullanıyor. İşlemci mişlemci hikaye yani.
    Birde render gibi yaratıma yönelik uygulamalar için ayrıca GPU'lar var. Fakat bu kartlarla yalnızca iş odaklı çalışabilirsin. Uygulama yürütme konusunda tam tersineler.
    Eğer uzun boylu bir şeyler yapmayacaksan, artık hangi ekran kartını alırsan (Bu konuda Nvidia daha baskın destek açısından hız açısından) Kullanacağın programın
    bu iki kartın teknolojilerine destek verip vermediğine dikkat edeceksin.

Her ikiside muazzam ama Amd pek sallamıyor. Nvidia bu gibi şeylere daha çok değer veriyor. Çünkü bu tip teknolojiler İntel'i korkutuyor.

Nvidia'nın sitesinden araştır. Hangi render programlarının cüda desteği var.

GPU'larımızda muazzam bir işlem kapasitesi var. Xeon menon ezer geçer. Ne var ki ona uygun bir proglama ara yüzünün olması gerek sanırım.
    Cuda burda devreye giriyor. Amd'nin de Steam'i var. Ama kendileri bile unuttu. Eeee ne de olsa adamlar kendi ayağına sıkacak değil ya! (adamlar işlemci üretiyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: enigmatr01

ekran kartı ati 1080 1048 256 bit ,işlemci arasında kaldım,ramleri yüksek tutacagım 24 yada 32 gb gibi max 4000 tl olacak...

İşlemci olarak i7 2600k'yı seçebilirsiniz. Ram olarak da 8 GB yeterli olacaktır. Eğer yeterli gelmezse ileride 4 GB ya da 8 GB daha alırsınız. Anakart olarak da imzamdaki Asus'un P8Z68-V anakartını öneririm.

Arkadaşlar ben mimarlık 3. Sınıf okuyorum render için işlemci mi önemli ekran kartı mı hangisine yükleniyor programlar onu yüksek tutayım

işlemci :çekirdeği az olmayan intel
    ekran kartın :iyi bir Nvidia olsun

• wickersan kullanıcısına yanıt
    İ7 6700k 1200 tl
    Gtx 1070 1800 tl ikisi toplam 3000 tl yapıyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.