Şimdi Ara

3d Media Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HDMI 1.4 olmasına ne gerek var ki? PS3 te de 1.3 HDMI ile 3D filmi çok rahat izleyebiliyorum ben. Son olarak denemeye çalıştığım şey 8GB'lık 3D bir film indirmek ve player da izlemeye çalışmak. Bende Ezcool var, indirir indirmez sonucu yazarım buraya. Çünkü ben de 3D media player diye bişey duymadım bu zamana kadar.
  • az önce yabancı bir forumda popcorn c-200'ün yeni yazılımla .mkv dosyalarda 3D gösterebildiği yazıyordu.

Bunun için ör: film.mkv dosya adını film.3DSBS.mkv'ye değiştirmek gerekiyormuş.

Ben de belki olur diyerek philips 46pfl8605'in USB çıkışında flash bellekle bir deneme yaptım, olmadı.
    (üstelik bunun olduğunu söyleyen kişide de philips Tv varmış, ama işin sırrı c-200'de demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

HDMI 1.4 olmasına ne gerek var ki? PS3 te de 1.3 HDMI ile 3D filmi çok rahat izleyebiliyorum ben. Son olarak denemeye çalıştığım şey 8GB'lık 3D bir film indirmek ve player da izlemeye çalışmak. Bende Ezcool var, indirir indirmez sonucu yazarım buraya. Çünkü ben de 3D media player diye bişey duymadım bu zamana kadar.

Meseleye ne gerek var diye bakmak da yanlış illaki bir maraz oluşur mesela ben 1.3 den 1.4 kullanıldıgında ses taşımadan kayıp oldugunu duymustum 7+1 yerine 5+1 olarak çalıyor istem diger baglantılafrı görüntüye aktarıyor diye tabi ne kadar dogru bilemiyorum
    Ben arkadaşın tavrı ve ön yargısına karsıyım
    Sonuçta ben ps3 den ve Harman/kardon avr uzerinden hdmi1.3 den yazılımla 1.4 3D gayet kaliteli bir şekilde görüntü aldım sorunsuz yeterki 3d update yapılmıs olsun bude donanımı müsai ise yazılımla yapılabileceginin kanıtı bana göre

• tabii ki haklısın aslında, benim kullandığım kelime yanlıştı. illa ki gerek vardır ama çok önemli de değil anlamında söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

tabii ki haklısın aslında, benim kullandığım kelime yanlıştı. illa ki gerek vardır ama çok önemli de değil anlamında söyledim

Haklısınız zaten şimdiki teknolojide daha bu boyutta ileride mutlaka cihaz degiştirmek zorunda kalacagımız kesın ama o zamana kadar en iyisi mevcut teknolojidir tadını çıkartmak lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

Dune'lerde çıkacak bir yazılımla 3D uyumlu hale gelecekmiş

İnşallah..
  • arkadaşlar ben philips 46" 3d led tv aldım bilgisayarımada bluray yazıcı okuyucu aldım bide gittim paraya kıydım orjinal 3d blu ray film aldım ama izleyemiyorum cd yi boş gürüyor nedendir??? bide bilgisayardan 3d film nasıl izlerim.????
  • BLU-RAY PHILIPS bdp 5180 mi yoksa bdp 8000 mi

Arkadaşlar 3d tv ve 2 gözlüğüm var. 3d filmleri izlemek için blu ray almaya karar verdim. televizyonum philips olduğu için bluray i de philips almak istiyorum.

1. seçenek: bdp 5180 3d oynatabiliyor,dlna,7,1 ses çıkış,net tv,mkv
    http://download.p4c.philips.com/files/b/bdp5180_12/bdp5180_12_pss_eng.pdf

2. seçenek: bdp 8000 3d oynatabiliyor,dlna,7,1 ses çıkış,net tv,mkv
    http://download.p4c.philips.com/files/b/bdp8000_12/bdp8000_12_pss_tur.pdf

aradaki farklar:
    5180 de
    divx altyazı desteği var
    -wifi ready olduğu için aparat ile bağlanabiliyor fakat dlna var kabloluda bağlanabiliyor.
    divx plus hd teknolojisi
    -dahili hafıza yok

8000 de
    +dahili wifi içinde
    cinema perfect hd teknolojisi
    +dahili 2 gb hafıza

5180 230 tl
    8000 398 tl

hangisini almalıyım yardımcı olurmusunuz...

• bilgisayarda sol-sağ (left/right) olarak çift görüntülü mkv filmi nasıl oynatabilirim. polarize 3d gözlük var ve lcd de 3d özellikli. film tek bir mkv ama 2 görüntü var.
  • tv nizin 3d ayarlarından otomatik seçeneği aktiftir. otomatiği sol sağ olarak değiştiriniz. iyi seyirler.
  • televizyon değil ama 22" monitör var. sadece 3d desteği olduğunu biliyorum
  • Tabii ki almışken imkanınız varsa Philips'in 8000 modelini almak daha iyidir.
  • Arkadaşlar selam,
    Henüz Türkiye'de yok ama 3D filmleri gözlüksüz izleyebilecek ekranlar çıkmaya başladı. Biraz pahalı ama ben 1 ay önce 1 tane getirttim. 8'' ekranda gözlüksüz 3D film izleyebiliyorum.
  • ben 3d için lg nin cinema serisini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fissherman

Arkadaşlar selam,
    Henüz Türkiye'de yok ama 3D filmleri gözlüksüz izleyebilecek ekranlar çıkmaya başladı. Biraz pahalı ama ben 1 ay önce 1 tane getirttim. 8'' ekranda gözlüksüz 3D film izleyebiliyorum.

Gözlüksüz 8" mi gözlükle 47-55" mi, karar sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fissherman

Arkadaşlar selam,

cep telefonlarında var artık. HTC Evo 3D ve LG Optimus 3D de izlenebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.