Şimdi Ara

3d MSN gibi Bişey

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Konu Dışına Açmıştım Ama Dogru Yeri Burası Sanırım Bu konunun

Evet arkadaşlar aynen okuduğunuz gibi anlatabilirim sanırım

Adı imvu.
    Türkiyede daha pek tanınmadı o yüzden bende biras anlatayım dedim.
    Olay aslında çok basit.
    Msn gib bir chat programı fakat siz 3 boyutlu bir odada kendi yarattığınız karakterlerle hareketli olarak konuşabiliyorsunuz.
    örneğin ayağa kalkıp elini sıkabiliyor ve hatta iyice kaynaştığınız zaman onu öpebiliyorsunuz bile.
    Program bedava fakat ilginç bir sistemleri var.
    Sisteme üye olmak bedava ama registered (kayıtlı) kullanıcı olmak isterseniz ise 8 $ ödüyorsunuz.
    Kayıtlı kullanıcı olmadınız diyelim.
    siz gidip siteye kayıt oldunuz ve nick olarakta ahmet aldınız.
    Kayıtlı olmadığınız için adınız Guest_ahmet olarak gözüküyor okadar diğer her nimetinden faydalanabiliyorsunuz.
    Birde sistemde tasarımcı olarak çalışamıyorsunuz.
    Hoppa buda ne diyeceksiniz şimdi.
    Evet işin ticari bir boyutuda var belki bazılarının hoşuna gider.
    Diyelimki siz kayıtlı kullanıcı oldunuz.Ben oldum mesela adım llBurakll olarak aldım.
    Bana imvu diyorki alsana program kardeşim sen istediğin şeyi dizayn et ve sitede sanal olarak sat.
    Ne satıyoruz peki sorusuna gelince.
    Karakterinizin her şeyi giyim kuşam hayvan koltuk tabure vs gibi aksesuarlar aslında başka kullanıcılar tarafından 3dmax ve photoshop ta tasarlanmış malzemeler.Ve bunu aracı bir programla ki bunu size imvu ya 8$ verdiğinizde programı veriyor siteye upload etmek ve vitrine koymak.
    Ne tasarlayacağınız tamamen size kalmış bir olay.
    Bence bu konu sabitlensin ve türk tasarımcılar arasında burada muhabbet edelim çünkü ben bir çok şeyi kurcalayarak buldum ve bilmediğim bir çok şey var.
    Bilgi paylaştıkça büyür.
    Daha fazla başınız ağrıtmak istemiyorum çünkü konu gerçekten uzun.
    Konu ilgi görürse sizinle öğrendiklerimi paylaşmaktan zevk duyarım
    Aşşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Bu link bir çeşit benim davetiyem gibi (registered user olduğum için saygılar.)
    Bu arada link e tıkladığınızda sizden kayıt olmanızı isteyecek daha sonrasında program download aşamasına gelinecektir
    Program ödül olarak kayıt olduğunuzda (parasız kayıt) size 1000 kredi veriyor ve bunla üst baş alabiliyorsunuz.

Saygılar..

http://imvu.com/catalog/web_invitation.php?userId=5982515&from=power-email

3d MSN gibi Bişey

• Çok değişik bişi.
    Bi ara denerim.
  • yaw nerden nereye geldik. msn,chat,cep telefonu...yakında kimse evinden çıkmayacak.konuşmayı unutmasak bari.şaka bi tarafa hoş bişeye benziyo ama tasaım kabiliyetim yoktur.anca cinali
  • hey allahım neler çıkıyo neler

şeytan işi bunlar başımıza taş yağacak
  • neler neler takıldım kaldım kurcaladıkca yeni özellikler çıkıyo
  • Oyun gibi bişey bu. Yaşam oyunu

Çok güzel bişeymiş. Sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.