Şimdi Ara

3D olmayan. Web browser olan led tv arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son olarak 3D istemiyorum. Çünkü daha doğru düzgün gelişmedi bu sistem. yeterince kulanılamıyor. Bir filmde 10-12 sahne için değmez diye düşünüyorum. 3D farkı yerine 2000-2500 tl arası İnternet tv, Smart tv, ve Web browser lı bir led tv istiyorum. Benim araştırmalarım sonucu web browser özellikler 3d Tvlerde var. Ben LG LW5500 ve Samsung 40D6500 bulabildim tabi bunlarda 3D' li. Bana 3D olamayan bir marka ve model önerebilirmisiniz? yok illa 3D olacaksa. 2000-2500 TL arası, istediğim özelliklerde en iyi TV hangisidir? LG LW5500 alıcaksam Smart tv düzeni nasıldır? Web browser ile her siteye ulaşabilirmiyim? Samsungun Smart TV düzenini ve uygulamalarını çok beğendim ama ondada FRP gözlük yok. Ne olur bana bir yardımcı olun kafayı yemek üzereyim.

• Smart TV lerin kendi web browser ı vardır ama Chrome performansı bekleme bunlardan. Bilgisayardan açtığın her siteyi bunlarda açamayabilirsin ya da flash içeriklerde sorun çıkarabilirler. Bilgisayardaki gibi rahat gezinti yapamayabilirsin yani. LED TV lerde durum bu evet 2500TL ye alacağın hemen her ürün 3D olur. Panasonic GW30 felan bakabilirsin alternatif olarak PDP istersen.
  • peki 3d olmadan bu özelliklerde bir tv almak istersem ne olur fiyat? hangi marka ve model olmalı?
  • Merhaba,

Eğer Web browser'lı ürün istiyorsanız, alternatifler arasında Sony yok demektir. Sony'nin 2 modeli var 3D'siz Bravia Internet TV'li ancak hem fiyat açısından pahalı hem de browser tarzında isteklerinizi karşılamaz.

Samsung'da ise 40D6000 veya 40D6500 modelleri istekleriniz doğrultusunda sizi tatmin edebilir ancak "techraven" arkadaşımızında bahsettiği gibi televizyonlarda asla Chrome performansı beklememelisiniz.

LG 42LV5500 modeli de alternatifler arasında sunulabilir.

Saygılar,
  • Peki teşekür ediyorum. anlaığım kadarı ile illa 3d olacak iweb browse olması için. sizce Samsung 40D6500 mü Lg LW5500 mü alınır? (avrupa tv yöneticisi kurumsal kimliğinizi gözardı ederek cevaplarsanız sevinirim.). FRP gözlük tenolojisi açısınddan sanırım Lg. Yanılıyorsam düzeltiniz. Bu FRP gözlüklerde ki 3D performansı nasıldır? yoksa aktif gözlükler daha derin ve performanslımıdır?
  • 3D teknolojisi ilgili sorularının cevabı aşağıdaki konunun ilk mesajında mevcut.

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Smart TV lerin kendi web browser ı vardır ama Chrome performansı bekleme bunlardan. Bilgisayardan açtığın her siteyi bunlarda açamayabilirsin ya da flash içeriklerde sorun çıkarabilirler. Bilgisayardaki gibi rahat gezinti yapamayabilirsin yani. LED TV lerde durum bu evet 2500TL ye alacağın hemen her ürün 3D olur. Panasonic GW30 felan bakabilirsin alternatif olarak PDP istersen.

32d5720 serili dahili uydu alıcılı smart tv li led tv aldım. ama bir türlü web browser bulup ekleyemedim bir çok uygulama ekledim hatta türkiyedeki kullanıcılara sunulmayan widget leri kurdum etttim ama web browser bulamadım. ?? nasıl olabiliceğini biliyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunt

Son olarak 3D istemiyorum. Çünkü daha doğru düzgün gelişmedi bu sistem. yeterince kulanılamıyor. Bir filmde 10-12 sahne için değmez diye düşünüyorum. 3D farkı yerine 2000-2500 tl arası İnternet tv, Smart tv, ve Web browser lı bir led tv istiyorum. Benim araştırmalarım sonucu web browser özellikler 3d Tvlerde var. Ben LG LW5500 ve Samsung 40D6500 bulabildim tabi bunlarda 3D' li. Bana 3D olamayan bir marka ve model önerebilirmisiniz? yok illa 3D olacaksa. 2000-2500 TL arası, istediğim özelliklerde en iyi TV hangisidir? LG LW5500 alıcaksam Smart tv düzeni nasıldır? Web browser ile her siteye ulaşabilirmiyim? Samsungun Smart TV düzenini ve uygulamalarını çok beğendim ama ondada FRP gözlük yok. Ne olur bana bir yardımcı olun kafayı yemek üzereyim.

Hocam bide buna bak derimhttp://www.hizlial.com/ev-elektronigi/televizyonlar/philips-40pfl5007h-12-40-400hz-smart-full-hd-led-tv_05.011.1245.0202.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.