Bildirim
3d studio max 9 tasarım eğitim seti
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bu programı çok iyi şekilde öğrenmek istiyorsanız cgstudyo sitesindeki 3dmax eğitim setini ücretsiz izleyin çok memnun kalacaksınız. Başka eğitim setlerine gerek kalmayacak emin olabilirsiniz. Bu siteyi bazı konularda yine tavsiye ettim bilmeyen arkadaşlara yol göstermek adına
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Champarator
Bu programı çok iyi şekilde öğrenmek istiyorsanız cgstudyo sitesindeki 3dmax eğitim setini ücretsiz izleyin çok memnun kalacaksınız. Başka eğitim setlerine gerek kalmayacak emin olabilirsiniz. Bu siteyi bazı konularda yine tavsiye ettim bilmeyen arkadaşlara yol göstermek adına
Hocam autocad için bir öneriniz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben tr3d sitesindeki 4 saatlik eğitimi izlemiştim bence yeterli. Siz o siteye girin autocad dersleri yazıyor youtube a yönlendirecek sırayla izleyin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir bakayım. Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X